Във възникналото през последната седмица огнище на коронавирус в мебелна

...
Във възникналото през последната седмица огнище на коронавирус в мебелна
Коментари Харесай

Изследвани са всички контактни в огнището на коронавирус в с. Кукорево

Във възникналото през последната седмица огнище на коронавирус в мебелна фабрика в тунджанското село Кукорево са изследвани всички 89 контактни работници и служители, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Ямбол.

От тях 32 са с положителни проби, 56 - с отрицателни, очаква се резултатът от изследването на един работник.

Новозаразени през последното денонощие са двама мъже от Ямболска област - на 64 години с придружаващи заболявания и на 80 години. Те са настанени за лечение в ямболската многопрофилна болница, допълва БТА.

Диагностицираните с коронавирус в региона са 329 души, шестима от тях са на лечение в ямболската болница, 62 са на домашно лечение, 238 са излекувани, починали са 23-ма души.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11839  Девет са новозаразените с ковид в Кюстендилска област Девет са новозаразените с ковид в Кюстендилска област  Затягат противоепидемичните ограничения в Шумен Затягат противоепидемичните ограничения в Шумен  Най-много новозаразени с ковид на Западните Балкани има в Босна и Херцеговина Най-много новозаразени с ковид на Западните Балкани има в Босна и Херцеговина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР