Всеки пациент трябва сам да се заяви желание, че иска

...
Всеки пациент трябва сам да се заяви желание, че иска
Коментари Харесай

Ако искате ваксина - запишете се навреме при личния лекар

Всеки пациент трябва сам да се заяви желание, че иска да се ваксинира. Това напомни д-р Гергана Николова, общопрактикуващ лекар.

Списъкът от желаещи се изпраща на РЗИ, за да се знае броят на пациентите и техните ваксини. Д-р Николова обясни, че записването вече е започнало на хората над 65-годишна възраст. 15% от нейните пациенти вече са заявили желание.

„ Винаги се предвиждат резервни пациенти, ако някой не дойде за деня, да се запълни бройката с други “, уточни пред бТВ лекарят.

Преди ваксината на всеки пациент ще бъде направен преглед. Д-р Николова смята, че трябва да има и единен въпросник, който да се попълва преди имунизацията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19147  Как ще пазарим в мол и по какъв начин ще упражняваме във фитнеса още веднъж? Как ще пазарим в мол и по какъв начин ще упражняваме във фитнеса още веднъж?  Д-р Илиев: Ваксината на АстраЗенека е безусловно безвредна Д-р Илиев: Ваксината на АстраЗенека е безусловно безвредна  Първо денонощие от два месеца в Нова Зеландия без нови инфектирани с ковид Първо денонощие от два месеца в Нова Зеландия без нови инфектирани с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР