Военновъздушните сили на Холандия са вдигнали по спешност два изтребителя

...
Военновъздушните сили на Холандия са вдигнали по спешност два изтребителя
Коментари Харесай

Холандия вдигна по спешност два изтребителя Ф-16 заради американец побойник

Военновъздушните сили на Холандия са вдигнали по спешност два изтребителя Ф-16, за да придружат самолет от Абу Даби за Амстердам, след като на борда му агресивен американец налетял на бой, съобщиха местните власти, цитирани от " Франс прес ".
" 29-годишен американец стана агресивен, след като бил помолен от член на екипажа да се върне на мястото си ", уточни говорителката на холандската жандармерия.
" Разрази се сбиване и екипажът на самолета, заедно с други пътници успяха да обуздаят мъжа ", допълни говорителката, като е отказала да назове авиокомпанията или полета.
Множество пътници са били леко ранени, включително двама пасажери, които са били насинени в областта на очите, след като американецът ги ударил.
На самолета е било издадено специално разрешение да кацне незабавно на летище " Схипхол " в Амстердам, като полицията скоро след това е арестувала побойника.
Мъжът е бил прегледан на летището, като са го определили като " дезориентиран ". Американецът е бил приет в психиатрична клиника за наблюдение.
Въпреки че са под бойна тревога, холандски изтребители, които са въоръжени с ракети въздух-въздух, се вдигат по спешност в изключително необичайни случаи, уточниха от холандските военновъздушни сили.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР