В Деня на труда и работническата солидарност КНСБ, нейните основни

...
В Деня на труда и работническата солидарност КНСБ, нейните основни
Коментари Харесай

КНСБ стартира национална благотворителна кампания Не си сам

В Деня на труда и работническата солидарност КНСБ, нейните основни членове и фонд " Проф. д-р Желязко Христов, д.м. " стартират национална благотворителна кампания " Не си сам " в подкрепа на работещите синдикални членове, засегнати от разпространението на COVID-19, съобщават от синдиката.

Инициативата предвижда материална помощ под формата на продукти, лекарства, медицински пособия и др., които синдикалният член заяви. Размерът й ще е минимум 150 лв., като по преценка на отделните федерации той може да бъде и по-голям. Федерацията на синдикатите в здравеопазването, например, планира да подкрепи всеки свой заболял член с помощ в размер на 500 лв.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6888
КНСБ честити Първи май: Работейки отговорно, заедно ще изградим по-добро бъдеще за нас и нашите деца!

С целеви дарения в благотворителната инициатива се включват браншовите и регионалните структури на конфедерацията, както и синдикалните организации от предприятията и учрежденията.
Кампанията ще се стреми да покрепи максимално повече заразени синдикални членове и да генерира ресурс от 100 хил. лв., който да достигне до тях. За целта е обявена банкова сметка за набиране на средства.
Средствата ще бъдат разходвани при пълна прозрачност, ще бъдат публикувани детайлни отчети за постъпилите средства и направените дарения.

Структурите на КНСБ са в готовност за съдействие и чрез доставяне на помощи, предоставяне на информация, придвижване на документация и други необподими дейности.
Към момента има регистрирани случаи на COVID-19 в здравния сектор, градския транспорт, леката промишленост, енергетиката, дирекция " Пожарна безопасност ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6888  Ето по какъв начин в Костинброд управляват спазването на ограниченията Ето по какъв начин в Костинброд управляват спазването на ограниченията  Тестват за Covid-19 завърнали се от Нидерландия в Хасковско Тестват за Covid-19 завърнали се от Нидерландия в Хасковско  Повече от 1 милион души са излекувани от COVID-19 Повече от 1 милион души са излекувани от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР