Броят на смъртните случаи от Ковид-19 в Иран е достигнал

...
Броят на смъртните случаи от Ковид-19 в Иран е достигнал
Коментари Харесай

Починалите от COVID-19 в Иран са вече 4585; в тежко състояние са 3877 от заразените

Броят на смъртните случаи от Ковид-19 в Иран е достигнал 4585, след като през изминалото денонощие са починали още 111 човека.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5229
Това съобщи днес в " Туитър " иранското здравно министерство, като добави, че носителите на вируса в страната са се увеличили с 1617 за този период, предадоха БТА и Ройтерс.

Алиреза Вахабзаде, съветник на здравния министър, написа още в " Туитър ", че измежду регистрираните досега 73 303 заразени, 45 983 са се възстановили. Говорителят на здравното ведомство Киануш Джанапур съобщи по иранската телевизия, че 3877 от заразените са в тежко състояние.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5229  Испания записва рекордно дребен брой на умрелите от Covid-19 за едно денонощие Испания записва рекордно дребен брой на умрелите от Covid-19 за едно денонощие  В Белгия за едно денонощие от ковид починаха 303 души В Белгия за едно денонощие от ковид починаха 303 души  Втори ден продължава всеобщото тестване в Банско Втори ден продължава всеобщото тестване в Банско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР