Биляна не очакваше, че ще бъде освободена заради това не

...
Биляна не очакваше, че ще бъде освободена заради това не
Коментари Харесай

Адвокатът на засуканата банкерка Биляна се опита да я оправдае много ловко за щипнатите 400 бона!

" Биляна не очакваше, че ще бъде освободена заради това не обжалвахме в началото. " Това заяви в ефира на бТВ адвокатът на банкерката, завлякла с 425 млн. клиенти на " Алианц " - Биляна Манчева.

" Условията в Сливенския затвор са ужасни. Имаше въшки, хигиената е ужасна. Баня се ползва само в събота. Психически е разклатена, но физически е добре. Тя казва, че няма пълномощия да подписва нищо. Клона в Стара Загора е висшестоящия. Всичко минава през централа. Тя не е имала такава власт. Скоро ще дадем повече яснота. ", обясни той.

" Нямам голяма възможност да съм насаме с нея и не сме си споделяли. Знам обаче че за всяка сума Биляна има обяснение. За единия клиент пише, че парите ги е изиграл на хазарт. Не знам точно за кой ", допълва юристът.

" Нямам представа защо е ходила до Сърбия. Тя ако е искала да се укрие е можела, но по време на одита си е била там. ", твърди още адвокатът.

На въпрос кога ужилените от Биляна ще си възстановят парите той отговаря: " До колкото ми е известно банката трябва да възстанови сумата на хората. Предполагам, че Биляна ще има присъда, но няма да е сама в това. Има някой, който е дърпал конците. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР