Актьорът и режисьор Мариус Куркински направи коментар за мерките срещу

...
Актьорът и режисьор Мариус Куркински направи коментар за мерките срещу
Коментари Харесай

Мариус Куркински: Сега е време за стихване

Актьорът и режисьор Мариус Куркински направи коментар за мерките срещу разпространението на коронавируса. Пред БНР той каза, че се възхищава на хората на първа линия и на доброволците и дарителите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2894
" За колко малко време колко добри качества се показаха!... Има надежда, тя никога няма да изчезне. Сега е време за стихване и за размисляне на кого дължиш прошка, на кого можеш да помогнеш “, заяви Куркински.

И заяви, че не се страхува, защото има вяра, а " човекът от две думи " е разбрал какво трябва да прави в създалата се ситуация.

Мариус Куркински с уникален жест заради извънредното положение

Днес отбелязваме Деня на театъра. Много театри у нас обявиха излъчването на онлайн постановки, за да зарадват българите. Самият Куркински ще играе премиера на „ Черното пиле “ по мотиви от разкази на Николай Хайтов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2894  Двойка олекна с 600 евро санкция поради буен секс в колата Двойка олекна с 600 евро санкция поради буен секс в колата  Европейска комисия променя застраховането на краткосрочни експортни заеми предвид на икономическите последствия от COVID-19 Европейска комисия променя застраховането на краткосрочни експортни заеми предвид на икономическите последствия от COVID-19  Зукърбърг и Гейтс дават 25 милиона $ за битката против разпространяването на ковид Зукърбърг и Гейтс дават 25 милиона $ за битката против разпространяването на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР