1012 стъпала и 190 м денивелация за най-кратко време ще

...
1012 стъпала и 190 м денивелация за най-кратко време ще
Коментари Харесай

OББ Vertical Run се завръща, за да предизвика най-добрите атлети на вертикално бягане в ОББ Милениум център

1012 стъпала и 190 м денивелация за най-кратко време ще би трябвало да преодолеят искащите да сграбчен купата
Спортното събитие OББ Vertical Run се трансформира в традиция, като за трети път събира спортисти и непрофесионалисти за отвесно тичане в ОББ Милениум център. Сградата с височина 105 метра още веднъж ще провокира кандидатите със своите 24 етажа нагоре и надолу, 1012 стъпала и 190 метра денивелация. Централата на КВС Груп в България ще отвори вратите си за спортните запалянковци на 6-и април, четвъртък, от 17:00 ч.


-->
Бегачите ще бъдат разпределени в общо 3 категории съгласно техното професионално равнище или принадлежност към екипа на KBC Груп. “Team Blue “ e извънредната категория за чиновници на сдруженията от KBC Груп в България (ОББ, KBC Банк, ДЗИ, ОББ Интерлийз, ОББ Асет мениджмънт, KBC Асет мениджмънт, ОББ Застрахователен брокер, ОББ Факторинг, KBC Клон България). Тя ще бъде проведена в две посоки – самостоятелно класиране и изяло новата щафета от четирима души, която цели да събере екипи от двете банки в Групата, чието правно обединяване следва. Категорията “Open “ е непокътната за непрофесионални спортисти. “Pro “ е категория за професионални спортисти с покана от уредниците. За призьорите във всяка обособена група са планувани парични награди или отборно прекарване, а приключилите в челната десетка ще получат предметни награди.



Желаещите да се включат в спортното премеждие OББ Vertical Run могат да го създадат, като се записват на:  или в ОББ Милениум център от 3-ти до 5-ти април от 14:00 до 20:00 ч. (при съществуване на места). За участниците няма ограничавания, свързани с възраст или опит.



Състезанието се наложи с любопитните си върхове през годините. През 2018 година гледахме превъзходното показване на най-младата и най-възрастната участнички – 9-годишната Еланда Джоунс и 68-годишната ѝ баба Бойка Арсова. Същата година с ентусиазма си ни впечатли Александър Кръстев, който мина трасето с 9-месечния си наследник Преслав. През 2019 година беше подложен връх за най-бързо прекосяване по стълбището на постройката нагоре и надолу за едвам 4 минути. Постижението е на един от най-хубавите български бегачи през последните години – Стоян Владков.



OББ Vertical Run е част от дълготрайната политика на KBC Груп за запазване на околната среда, понижаване на отрицателните въздействия върху климата и поощряване на здравословен метод на живот. Надпреварата се провежда за да бъдат стимулирани повече хора да употребяват различни способи на напредване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР