100 000 гласа допълнително ще получи ГЕРБ, благодарение на хартиената

...
100 000 гласа допълнително ще получи ГЕРБ, благодарение на хартиената
Коментари Харесай

Мая Манолова тотално полудя! Появи се в ефир, водещите се кръстят: Разговорите са „Пунта Мара“

„ 100 000 гласа в допълнение ще получи ГЕРБ, с помощта на хартиената бюлетина ”. Това съобщи водачът на гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS.

„ Позорна коалиция се образува в Народното събрание – ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Връщането на хартиената бюлетина е празненство на брокерите на тези партии. Наблюдавали сме 12 година по какъв начин ГЕРБ печели избори, с помощта на хартията. Движение за права и свободи също са първенци в изборни операции. Очевидно, с цел да бъде флагман на тази коалиция, на Нинова са дали обещание гласове трохи ”, сподели още Манолова.

По думите й цялата общинска администрация е била нелегално в зала „ Арена Армеец ”, където авансово са правили надзор на протоколите на предходните избори, когато имаше хартиена бюлетина.

„ Като висиш цяла нощ, си податлив да подпишеш всевъзможен протокол. Ще се случи кражба на гласове, служебна победа за ГЕРБ и служебно преимущество за Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ”, сподели Манолова.

Запитана дали е нужна смяна в Изборния кодекс, тя отговори, че за възможен избор през март, за какъвто се готвят парламентарно показаните партии, това няма по какъв начин да стане.

„ Първият законопроект, който отвори този парламент, бе Изборния кодекс. Разговорите за държавно управление са „ Пунта Мара (нещо престорено, подправено – бел.ред.) ”, добави Мая Манолова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР