10 години след като от най-добрите пилоти във Формула 1

...
10 години след като от най-добрите пилоти във Формула 1
Коментари Харесай

Какво се случва с Шумахер? Жената му живее като затворник

10 години откакто от най-хубавите водачи във Формула 1 в историята Михаел Шумахер получи тежки пострадвания в ски курорт във френските Алпи, брачната половинка му Корина непринудено е станала аскет. 54-годишният Михаел с жена си живеят в фамилен дом в швейцарския град Уфлен-ле-Шато, покрай Женевското езеро, постоянно посещавани от 26-годишната щерка Джина-Мария и 24-годишния им наследник Мик.

Основателят и някогашен притежател на тима на „ Джордан “ Еди Джордан съобщи, че през всичките тези години брачната половинка на Шумахер е живяла извънредно уединена. Когато Джордан желал да гостува на седемкратния международен първенец, Корина отказала.
-->
 Това е призрачен сън. Мина съвсем десетилетие, само че Корина живее като пандизчия, не може да отиде на обяд, празненство или друго събитие, тъй като всеки би желал да приказва с нея за Майкъл, а тя няма сили за това, сподели Джордан.

Твърди се, че Шумахер наричал жена си " ангел-хранител ".

В документален филм за живота му, излъчен предходната година, тя споделя: Майкъл е тук. Различно е, само че е тук и мисля, че това ни дава мощ. Живеем дружно у дома. Правим терапия и всичко допустимо Майкъл да се почувства по-добре. Продължаваме да живеем живота си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР