10 дни след мистериозното изчезване на 2-годишния Мехмед от Якоруда

...
10 дни след мистериозното изчезване на 2-годишния Мехмед от Якоруда
Коментари Харесай

Ето какво се случва с малкия Мехмед, който изправи на нокти Якоруда с изчезването си

10 дни след мистериозното изгубване на 2-годишния Мехмед от Якоруда и последвалата щастлива развръзка, детето е умерено и остава при фамилията си. С него работят психолог и обществени чиновници.

Полиция и прокуратура не престават работата по случая. Не е изключена нито версията, че е е било отвлечено, нито другата - че се е изгубило. Малкият Мехмед беше открит инцидентно от горския жандарм Муртаза Клечов, откакто беше в неопределеност 24 часа.
Мехмед е благополучен с околните си, споделя неговата баба.

"Спокойно е детето, добре е, радостен е. Социалните идват, през ден идват, психолог идва тука при детето, добре е, проблеми няма. И с нас работи психолог и няма рисково ", показа пред Българска национална телевизия бабата на Мехмед Емина Юркина.

Емина към момента няма пояснение по какъв начин дребният Мехмед изчезва за минути от двора пред къщата и къде е бил 24 часа.

"То на две годинки и половина и нищо не споделя, и съм признателна на всичките екипи които ни влезнаха в състояние и намерихме детето… ", съобщи бабата на Мехмед Емина Юркина.

Засега не се постанова детето да бъде настанявано в профилирани институции, споделиха от районната дирекция Социално подкрепяне в Благоевград.

От дирекция Социално подкрепяне в Якоруда са предложили разнообразни обществени услуги на фамилията на дребния Мехмед, все още обаче то не се е възползвало от нито една от тях.

В Якоруда изгубването на Мехмед продължава да е измежду най-коментираните тематики, а хората не престават да имат вяра, че той е бил похитен.

През идващите дни се чака резултатът от назначената здравна експертиза, която да даде отговор на въпроса от какво са получени охлузванията по крачетата на детето, които е имало при намирането му в гората над Якоруда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР