10 български дизайнери и брандове откриха първата вечер на Sofia

...
10 български дизайнери и брандове откриха първата вечер на Sofia
Коментари Харесай

Бляскав моден старт на Sofia Fashion Week AW23/24

10 български дизайнери и марки откриха първата вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 23/24 Ексклузивният сътрудник на събитието Huawei Watch GT 4 презентира на гостите изисканите си модели за Него и за Нея.
Зала Sofia Grand на хотел Маринела бе преобразена за блестящия старт на Sofia Fashion Week. Стотици посетители се любуваха на превъзходната welcome area, където се срещнаха от близко с сътрудниците на събитието. Пред залата ги чакаха haute couture предложенията на колите DS Automobiles, а вътре - първокласните италиански виновност и просеко на VOGA Italia.


-->
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вечерта на българските марки и дизайнери започва с ревю на Papena. Дизайнерът Пламена Мишева - Недялкова бе подготвила нова сбирка, още веднъж отдадена на фамилията и любовта. Малки дами и господа, тийнове, фамилии и даже кучета дефилираха за марката.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наталия Гуркова дебютира на сцената на Sofia Fashion Week като дизайнер. Нейната марка Queen by NG е въодушевена от самата нея. Предложенията ѝ за дамите са изискани и стилни, с подчертана женственост и искра.

Vanitta бе заложила на авторски принтове в новата си сбирка. Както дамите, по този начин и господата могат да намерят нещо самоуверено и екстравагантно за новия сезон, с което да бъдат видяни от надалеч.

Вечерта продължи с ревю на BK Fashion Atelier. Дизайнерът Боряна Колева е известна със своя лек и изчистен жанр, с женствени детайли и мигане към устойчивата мода.

Бунтарите от Pause Jeans бяха подготвили богата сбирка дамски и мъжки дрехи. Черното бе съществена линия в моделите, а за край Цвети Разложка закри ревюто на марката.

Wolf Walley дойде непосредствено от Седмицата на модата в Милано с сбирка Sakura, с персонализирани авторски нашивки и бродерии по облеклата. Блогърките от Atidora закриха ревюто.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мария-Луиза дизайнер на напълно новия бранд Luiza обра овациите със своите смели модели, с внимателен искра и доста съблазън.

Benmodel бе заложила на стилните оферти за дамите, които обичат да бъдат център на вниманието, само че също така и да се усещат удобно в тоалетите си.

KWIAT ни демонстрираха новите трендове в слънчевите и диоптричните очила, като ни подсетиха, че този аксесоар в никакъв случай не е отегчителен.

Финалът на вечерта бе Stephanie Kamenova Luxury Fashion с нейната сбирка в бяло и светли тонове, въодушевена от европейската мода. Предложенията ѝ за дамите бяха стилни и запаметяващи се.

Водещи на събитието бяха лицата от ефира на Code Fashion TV, Елица Стойчева и Златина Иванова. Те бяха в изискани черни рокли от Princess Fashion Studio.

За музикалната част на вечерта се погрижи певицата Зорница Славова. 

На аления килим срещнахме притежателя на марката Sofia Fashion Week, госпожа Маринела Арабаджиева, Елена Кристиано в компанията на Силвия Фрау, Евгения Калканджиева, дизайнерът Албена Александрова, която бе и рожденичка, бизнес дамата Аглика Павлова, Борислав Сапунджиев, Великолепната жена Йордана Димитрова в компанията на свои приятелки, Любка Качакова, проф. Йонко Мермерски, Десислава Власакиева от MD Beauty, Симона Кръстева, стилния публицист Пепа Попова и др. 

Партньори на събитието са хранителни добавки Diblong.bg, колаген от BELENE, първокласният испански бранд Miriam Quevedo, водка Elit, KARADA Beauty Studio, серумът за коса Hair`E Win, White Water, KFC, Бонанза-Бачорски и др. 

Официален фотограф на кетуолк е Иван Йорданов.

Фотографи на червен килим - ХАЙЛАЙФ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР