1-ви декември е ден за радост от постигнатото, за приятелски

...
1-ви декември е ден за радост от постигнатото, за приятелски
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 1 Декември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

1-ви декември е ден за наслада от постигнатото, за другарски срещи и взор напред. Използвайте силата на днешния ден, с цел да подредите целите и фантазиите си.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Имате голяма потребност от обич и внимание, а все нещо друго се случва и ви вкарва в скица, която изисква работа и грижи. Самият декември стартира по този метод с работа и задължения. За благополучие Коледа ще ви донесе приятни страсти.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Чудесата нямат граници, просто отворете очи и ще ги видите. Вашият декември стартира многообещаващо, въпреки че ще би трябвало да приключи с съответни дейности. Днешният ден ви носи религия и оптимизъм, ден за обмисляне освен на месеца, а концептуално на цялата година.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Важен месец е декември, изключително за домашните работи и фамилията. Покажете на другите, че ви е грижа за тях, само че по техния метод, а не по вашия. Първият ден на декември е малко по-напрегнат от нормално, само че пък ви дава опция да се освободите от нещата, които ви тормозят.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Един лек и забързан месец, който може да не ви донесе големи материални триумфи, само че ще ви срещне с забавни персони и ще ви даде опция да се изразите по най-хубавия метод. Започвате месеца с взаимоотношения, които ще предизвикат вашата борбеност и конкурентно дарба.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Материалните неща ще са изключително значими за вас в този финален месец от годината. Време е за равносметка и отчитане на достиженията. 1-ви декември ще ви донесе главно задължения и работа, само че пък знаейки задачата пред вас, ще имате сили планини да преместите.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Силен месец за личностна изява. Ще имате хъс и предпочитание да действате, да извършите нещо ново и друго. Започвате с някои любовни изненади, които несъмнено може да ви накарат да се чувствате като в небрано лозе, само че пък с възприятие за комизъм и оптимизъм, нещата ще имат позитивен поврат.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Месецът е малко тайнствен и несъмнено, друг поради всички празници, които се задават. Усещането за идващата нова година като че ли ви трансформира още веднъж в деца, вас - сериозните и виновни персони, които постоянно желаете нещата да са потребни и практични. Всъщност празниците са потребни поради насладата и доближаването, които носят. А 1-ви е просто начало на тези усеща, които ще ви дадат мощ, с цел да продължите с възторг и религия напред, казано простичко - ден за деяние!

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Декември е месец на чудесата и време за молебствия и мечтаене. Светът става една концепция по-добър и по-споделен, и онази ваша изначална същина ликува. 1-ви декември е начало, нова мощ, нова посока и нова информация, която научавате. Ще се вълнувате от всички нови неща, които идват при вас и нищо чудно да ви поведат в непредвидена повока.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Искате или не, само че декември ще ви вкара в публичната рамка на упования, случвания, достижения. Ще се наложи да извършите това или това, съобразявайки се с другите. Да, ще получите оценка, само че много работа би трябвало да свършите. А 1-ви е просто една нова интензивност. Определено е значимо да внимавате какъв брой и по какъв начин харчите. Не се доверявайте на импулса си, слушайте разсъдъка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР