1. Съхраняване на четки за зъби в разтвор на водороден

...
1. Съхраняване на четки за зъби в разтвор на водороден
Коментари Харесай

Най-ефективните начини на използване на водороден пероксид

1. Съхраняване на четки за зъби в разтвор на водороден пероксид ще отстрани бактериите, които предизвикват инфектиране на венците и други орални проблеми.

2. Малко количество водороден пероксид дезинфекцира повърхността по-добре от всеки различен артикул. И е превъзходен за прилагане в кухни и бани.

3. Прилагането на водороден пероксид към краката и ноктите ще облекчи проблемите на кожата и ще отстрани гъбичките.

4. Прилагайте върху рани няколко пъти дневно - предотвратява инфекциите и оказва помощ при лекуването им. Това се удостоверява от многочислените случаи на регресия на гангрена с неговото потребление.

 Водороден пероксид

5. Водородният пероксид е превъзходен за унищожаване на петна по кожата и акне по лицето. Всяка вечер преди лягане поставете памучен компрес, пропит с водороден пероксид, за 2 минути. Ако се употребява постоянно, ще забележите отлични резултати.

6. Смесете разтвор от водороден пероксид в равни количества с чиста вода, можете да капнете при настинка и синузит по 2-3 капки във всяка ноздра. Убива микроби и други нездравословни микроорганизми.

7. Пет капчици във всяко ухо предотвратяват появяването на грип и други дихателни проблеми. Просто пуснете капките на едното ухо и изчакайте 5 минути. След това повторете процедурата с другото ухо.

8. Водородният пероксид е натурален антисептик и по тази причина можете да го употребявате за стерилизация на ръцете.

 Най-ефективните способи на потребление на водороден пероксид

9. Ако желаете да измиете усърдно пресни плодове и зеленчуци, поставете ги в купа цялостна със студена вода и прибавете 50 мл водороден пероксид. Оставете да работи към 15 минути, след което изплакнете с чиста вода, с цел да отстраните замърсяванията, восъка (особено плодове като ябълка и лимон) и други замърсявания.

10. Има ли вашият домакински любим някакви пострадвания? Водородният пероксид може също да се употребява за лекуване на рани на животни. Раната ще зарасне доста бързо.

 Приложения на кислородна вода

11. Имате ли ринит и синузит? Не можете да дишате добре? Направете домакински спрей за нос, като комбинирате 1 с.л. водороден пероксид и 100 мл чиста, филтрирана вода. Тогава просто напръскайте малко в ноздрите в течение на няколко дни.

12. Искате ли естествено да избелите зъбите си? Прибавете 1 с.л. водороден пероксид към чаша топла вода. Тази вода за уста би трябвало да престои 30 секунди и на всичко от горната страна може да се ползва всекидневно. Освен че отстрани всички микроби в устата, тя избелва зъбите и се бори с неприятния мирис.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР