1. На първо място, разбира се, е пиенето на големи

...
1. На първо място, разбира се, е пиенето на големи
Коментари Харесай

Пролетен детокс – 3 начина за пречистване на организма

 Как да пречистим организма си с началото на пролетта

1. На първо място, несъмнено, е пиенето на огромни количества вода. Нашето тяло е построено от над 75% вода, която би трябвало да се обновява непрекъснато. Пиенето на вода в задоволителни количества, спомага за вярното действие на организма ни, поддържа кожата ни стегната и млада, също така е един от най-достъпните способи за филтриране на тялото. Може да добавите комат лимон, краставица, портокал или листенца мента и ще се насладите на същински освежаваща напитка.

2. На второ място са зеленолистните зеленчуци. Освен че са сезонни, те са и доста вкусни и може да ги намерите във всеки магазин за плодове и зеленчуци. Хапването им е страховит метод за детоксикация на тялото. Има толкоз доста разновидности на зеленолистните зеленчуци и безчет благоприятни условия да ги похапвате и да ви е вкусно. Едни от най-подходящите са спанак, лапад, кейл, броколи. Освен да ги приготвите в салати, печени и сотирани, може да експериментирате и с чипс от кейл.

[metaslider id= “20450″]

 

3. Зелен чай. Макар и финален в класацията ни, не на последно място е зеленият чай. Той съдържа група съединения, наречени полифенолни катехини. Това са антиоксиданти, които сполучливо извеждат токсините от тялото и се борят със свободните радикали. Зеленият чай има прелестен стипчив усет, а когато му прибавите и капки лимон, е супер ободрителен и напълно сполучливо може да замести кафето. Освен това има отслабващ резултат.

 Пролетен детокс – 3 метода за филтриране на организма Пробвайте нашите 3 стъпки за пролетен детокс и сигурно ще се почувствате освежени, детоксикирани и изпълнени с сила! Ако пък желаете да започнете да спортувате с началото на пролетта, може да заявите своето посещаване за фитнес и спа клубове още в този момент!

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР