1 млн. лв. е дарил бизнесменът от Чикаго Павел Вълнев

...
1 млн. лв. е дарил бизнесменът от Чикаго Павел Вълнев
Коментари Харесай

1 милион дарил Вълнев на Цветанов

1 млн. лева е дарил предприемачът от Чикаго Павел Вълнев на водената от Цветан Цветанов партия " Републиканци за България ". Ние сме  единствената партия, която има на толкоз високо равнище съумял българин в чужбина като Павел Вълнев, сподели новият водач пред бТВ. И описа: „ Бях в ГЕРБ, когато се запознахме с Павел Вълнев. Бях поканен в телевизия BiT. Оттогава сме фамилни другари. Ние мислим по един и същи метод. ”.

Вълнев обаче му сложил изискване, с цел да стане донор на републиканците. „ Едно от тях беше да потвърдя, че нямам зависимости и аз го направих, изключително що се отнася до Движение за права и свободи ", сподели още Цветан Цветанов. И заяви, че Павел Вълнев, дружно със свои другари от Съединени американски щати, до момента е дал 1 млн. лева за " Републиканци за България ".

Функционирането на една партия има разноски, а задачата е да се избегнат подмолните решения с икономическите решения, сподели някогашният втори в ГЕРБ. Той разкри още, че е назначен през 2019 година в една от компаниите на Павел Вълнев. Отказа обаче да разкрие размера на заплатата си. Посочи единствено, че е " междинна за американските стандарти ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР