08 Юни Японската компания Brother, която е известна с иновациите

...
08 Юни Японската компания Brother, която е известна с иновациите
Коментари Харесай

Brother представи два нови модела лазерни мултифункционални устройства

08 Юни
Японската компания Brother, която е известна с нововъведенията си при печатащите устройства, разшири продуктовата си гама Tonerbenefit с два нови модела мултифункционални лазерни устройства. Те оферират оптимална цена за консуматори, които се нуждаят от допустимо най-ниска себестойност на страница и нямат потребност от цялостната функционалност на по-скъпите модели от серията.

Brother DCP-B7500D е плътно лазерно мултифункционално устройство, което се отличава с висока скорост - 34 стр./мин. и качество на щемпел (2400х600 dpi). То работи с доста ниски равнища на звук и употребява общоприетия консуматив за до 2000 страници. Моделът разполага със наложителната функционалност за реализиране на най-ниска цена на страница - автоматизиран двустранен щемпел. Печатното устройство се свързва към компютър с добре познатия USB 2.0 порт. Това е и най-евтиното 3-в-1 мултифункционално устройство (принтер/скенер/копир) в гамата Tonerbenefit.

Към бизнес потребителите е ориентиран моделът Brother MFC-B7710DN, който разполага с факс функционалност и автоматизирано листоподаващо устройство за 50 листа. Така сканирането на многостранични документи става доста по-лесна и бърза задача, без потребност от непрекъснат супервайзинг от потребителя. MFC-B7710DN работи със същите параметри на щемпел - 34 стр./мин. и 2400х600 dpi и със същия консуматив за до 2000 страници. За разлика от DCP-B7500D, тук е налична жична мрежова връзка, която разрешава лесна интеграция в корпоративни мрежи. Възможността за автоматизиран двустранен щемпел в допълнение усъвършенства разноските. Brother MFC-B7710DN е най-изгодното 4-в-1 устройство в гамата.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР