08 Април Нетера учреди външен независим Консултативен съвет за своята

...
08 Април Нетера учреди външен независим Консултативен съвет за своята
Коментари Харесай

Външен Консултативен съвет ще помага за развитието на Нетера

08 Април
Нетера учреди външен самостоятелен Консултативен съвет за своята група от компании. Неговата роля ще е да дава експертиза, насоки и информация на притежателя и оперативните ръководители на компанията в области като маркетинг, продажби, финансиране, разширение и доста други.

Консултативният съвет на Нетера притегля експерти от международна класа с разнороден опит, стимулирани от опцията да бъдат част от екипа на компанията.

" Имаме доста амбициозни проекти за развиването на Нетера в близко бъдеще и съм уверен, че благодарение на консултативния съвет ще успеем да реализираме задачите си. Ние се стремим освен да се развиваме, само че и да го вършим стабилно и да станем доста по-глобални и интернационално значими. След първото ни съвещание на борда аз съм доста окуражен от вероятността да работя с такива експерти ", разяснява Невен Дилков, създател и шеф на Нетера.

" Радвам се, че успяхме да образуваме този Консултативен съвет и съм персонално разчувствана, че мога да допринеса за развиването на българско сдружение, което има упоритости оттатък стандартните, капацитет да основава нововъведения и да трансформира промишлеността. Очаквам с неспокойствие да работя взаимно с Астрид, София и Густаво, с цел да допринесем за корпоративно развиване ", прибавя от своя страна Милена Иванова, ръководител на Консултативния съвет.

Невен Дилков, Джордж Шлосарек и Мая Калчева са непрекъснати членове на Консултативния съвет, като се чака към него да се причислят и други ръководители от компанията.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР