0 Копирано Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори пред

...
0 Копирано Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори пред
Коментари Харесай

Шеф на Лудогорец: Целим се отново в групите на ШЛ

12  Лудогорец отпътува на подготовка в Австрия
Прекрасно е, че в шампионата има конкуренция - Лудогорец е бил мощен в Европа, когато е имал съществени противници в българското състезание. Пожелавам си тимовете, които в този момент влизат в Първа лига, да отговорят на равнището - преди всичко с терени, тъй като имаме терзания. Дано терените бъдат в такава кондиция, че да се играе футбол на високо равнище. Ако това нещо стане, мисля, че ще станете очевидци на оспорвани мачове. Мисля, че Лудогорец е любимец за първенец на България. Самият факт, че последния шампионат станахме първи с 21 точки пред втория, приказва красноречиво кой е любимецът.
 Бодьо/Глимт или отбор от Фарьорските острови чака Лудогорец при неуспех против Сутиеска Бодьо/Глимт или отбор от Фарьорските острови чака Лудогорец при неуспех против Сутиеска
Ще има вести - както за входящи прехвърляния, по този начин и за изходящи. Има сериозен интерес към наши играчи, много сериозен, бих споделил. Ще продадем наш футболист единствено и само, в случай че офертата си заслужава, и, несъмнено, момчето да е щастливо. Това са двете условия. Тепърва ще разберете и за входящите прехвърляния. Всеки желае да има деца от школата си в първия тим - сега в групата има доста наши гении, те за първи път ще се допрян атмосферата на първия тим, идват много съществени генерации, аз съм оптимист.
12  Лудогорец отпътува на подготовка в Австрия
Много огромен оптимист съм във връзка с това потомство, което идва от нашата школа - има момчета с качества, които ще се преборят за титулярно място в първия тим на. Ако погледнем действително, към този момент има много юноши на Лудогорец, които се постановиха в " А " група. Нови две момчета пуснахме да се обиграват в Спартак - и, от тях зависи дали ще създадат огромната крачка. Най-важното е да зареждаме първия тим с наши юноши. Правим всичко, което ни е по силите, в околните дни вършим първа копка на нов фитнес за академията ", съобщи Ангел Петричев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР