В края на миналата седмица McLaren анонсира
новата специална лимитирана серия

В края на миналата седмица McLaren анонсира новата специална лимитирана серия ...

......... се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.4 секунди, от 0 до 200 км/ч за 9.8 секунди и да развие максимална скорост на движение от 328 км/ч. Според McLaren, 570GT е най-практичното предложение на компанията, като обещава както ежедневна практичност, така и удобство за по-дълги пътувания, но запазва всички характерни за всички продукти на марката спортни черти.


Компанията MAN Truck & Bus представи градски
автобус от следващо поколение

Компанията MAN Truck & Bus представи градски автобус от следващо поколение ...

......... се зареждат специални суперкондензатори, разположени на покрива на машината. Зарядът в тях служи за захранване на спомогателните системи на автобуса, независимо от работата на основния двигател. Системата позволява подобряване на горивната икономичност с цели 16%. MAN Lion’s City е оборудван с ново независимо предно окачване. Повишеният комфорт на возене се дължи и на специалните иновационни добавки PCV (Premium Comfort Valve) в амортисьорите.


След обновяването на , Mercedes-Benz
разпространи подробности и за
освежената верися на

След обновяването на , Mercedes-Benz разпространи подробности и за освежената верися на ...

......... да наблюдават случващото се, дори когато преградната стена на пътническата част е вдигната. Mercedes-Maybach Pullman е оборудван с V-образен, дванадесетцилиндров двигател, с работен обем от 6 литра. Максималната мощност на мотора е 630 конски сили, максималният му въртящ момент е 1000 Нм, а самата кола е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 6.5 секунди.


През април 2014 година Honda обяви, че
специално разработената косачка Mean

През април 2014 година Honda обяви, че специално разработената косачка Mean ...

......... км/ч повече от предходния рекорд, постигнат през май 2010-та. Преди седмица и с помощта на долното видео, Honda обяви, че компанията е готова за нови рекорди, като отново залага на партньора си Team Dynamics, а зад волана на новата косачка ще бъде изгряващата състезателка Джесика Хокинс