Английското подразделение на Isuzu
използва специализираното изложение за
търговски автомобили в Бирмингам,

Английското подразделение на Isuzu използва специализираното изложение за търговски автомобили в Бирмингам, ...

......... екстериор, специален стилистичен пакет с решени в черно релси на тавана, стъпенки, радиаторна решетка, рамки на фаровете, капаци на външните огледала и други. Isuzu D-Max Arctic Trucks Stealth идва също така с допълнителни осветителни диодни панели на тавана и в предната броня, специално разработена кожена тапицерия, 9-инчов чувствителен на допир екран, аудиосистема с 9 колони, субуфер, HDMI порт и други.


Успоредно с премиерата на POLESTAR 1 в Китай
на международното изложение

Успоредно с премиерата на POLESTAR 1 в Китай на международното изложение ...

......... Нм. Тези параметри автоматично позиционират колата в сегмента на спортните, а в частност и на луксозните, автомобили. Уникална черта на Polestar 1, заявки за закупуването на който вече се приемат, ще бъде тази, че той ще бъде в състояние да измине в чист електрически режим до 150 километра, което го поставя на върха при хибридните по този параметър.


Подразделението Renault MOBILITY на Renault обяви,
че компанията е подписала партньорски
договор

Подразделението Renault MOBILITY на Renault обяви, че компанията е подписала партньорски договор ...

......... за мобилност, достъпно за всички, е базирано на 100% дигиталното потребителско изживяване и на мрежата на Renault, за да гарантираме на нашите клиенти висококачествено обслужване”, допълва той. Услугите на Renault MOBILITY вече са налични във Франция, като автомобилите на компанията са позиционирани както в обекти от мрежата на марката в страната, така и на обособени локации в центровете на градовете.


Днес независимата агенция Euro NCAP обяви, че
новото поколение на Nissan

Днес независимата агенция Euro NCAP обяви, че новото поколение на Nissan ...

......... NCAP за 2018 година. За първи път, по време на изпитанията са били взети предвид и системи за разпознаване на велосипедисти с функция за автоматично задействане на спирачната система. Друга новост е по-сериозната оценка на системите за разпознаване на пешеходци, като под внимание са били взети показанията от работата на тъмно и смесена светлина.