Значителни усилия в маркетинга и рекламата трябва да бъдат приложени

...
Значителни усилия в маркетинга и рекламата трябва да бъдат приложени
Коментари Харесай

Николова чака силен трафик от туристи през август

Значителни старания в маркетинга и рекламата би трябвало да бъдат приложени в активност като туризма. Трябва да се продължи и дигитализацията, разкри в предаването "Беновска пита " по Канал 3 вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова.

Николова организира дейни срещи на терен с туристическия бранш, който в естествени условия дава 10% от Брутният вътрешен продукт, заяви самата министърка.

През август ще има по-засилен поток от туристи, сподели още Николова.

Вицепремиерката добави, че е имала среща с екскурзоводите, които са 1500 индивида и съвсем не работят от март месец насам. Те са постигнали единодушие за разпространение през обществените мрежи на 20 неособено известни места в България. Именно екскурзоводи ще вършат това видеопредставяне.

В края на септември ще посрещнем първите немски туристи, които ще посетят курортите ни за балнео и спа, показа министърът.

Тя даде публичност на екшън проект за гладко прекосяване през преходния сезон и работа за зимния сезон. Създава се съвещателен съвет по туризъм с представители на сектора и на научните среди. Той ще обезпечава бързи решения за туризма. Работата му ще стартира през септември.

Марияна Николова означи, че чакаме британските туристи за зимния сезон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР