• Водещи в класа си: Високи оценки за възможностите за превоз

...
•	Водещи в класа си: Високи оценки за възможностите за превоз
Коментари Харесай

Новият Opel Movano и електрическата му версия Movano-e извеждат марката Opel до върха в класа на големите ванове при лекотоварните автомобили

• Водещи в класа си: Високи оценки за опциите за транспорт на товари и цялостните разноски за употреба
• Без взаимни отстъпки: Функционалните качества на новия Movano са изцяло непокътнати при електрическата версия
• От кемпери до самосвали: Новият Movano е идеална основа за необятна гама от трансформации
• Обширен лист: системи в помощ на лидера включващи авангарден спирачен помощник и помощник за надзор на прикачения товар
• Напълно електрически: новият Movano-e приключва електрификацията на гамата от лекотоварни коли на Opel

Новият модел Movano има немското качество на направа и практичността на един Opel, допълнени с нов професионален дизайн, усъвършенствани системи за подкрепяне на лидера и по-добри качества във връзка с потребен товар. Сега, повече от всеки път Opel Movano е съвършеният сътрудник за всеки вид работа. Подходящ за всеки бизнес и условия свързани с ежедневната активност. Предлага се в четири дължини и три височини, може да се конфигурира в необятна гама от разновидности, в това число фургон, фургон с двойна кабина, шаси кабина и други, както и със фабричен трансформации - самосвал, бордови със странична врата за товарене и даже с кемпер съоръжение.

Новото потомство Movano се задвижва от мощни и надеждни дизелови мотори или електродвигател с нулеви излъчвания СО2 и е най-конкурентният модел, който Opel в миналото е предложил в сегмента на лекотоварните коли (LCV).
Моделът обезпечава водещи параметри в класа си във връзка с потребен товар и потребен размер, както и вътрешна дължина, комбинирани с необятна гама от каросерии, дължини и височини.

С Opel Movano-e се попълня цялостната гама от електрически лекотоварни коли включващи моделите Opel Vivaro-e и Opel Combo-e, предоставяйки на притежателите им всички преимущества свързани с електрическата подвижност изключително в градски условия – достъп без ограничавания и паркиране без възнаграждение на зелена или синя зона.

Opel Movano е идеалния избор за всевъзможен вид активност включващи превоз на обемни и тежки предмети, артикули, замразени артикули и даже влиза в ролята на средство за отмора измежду природата с кемпер съоръжение. Солидността и надеждността на модела се отразяват в дизайна и функционалността, които по едно и също време с това са израз на динамичност и висока успеваемост.

Важен факт, касаещ експертите и мениджърите на корпоративни паркове е че електрическия Movano-e, който не отделя нездравословни излъчвания в атмосферата, съставлява действителна опция на задвижваните по стандартен метод коли. Електрическата система за задвижване на зареждания от акумулаторна батерия лекотоварен модел на Opel има мощ от 90 кВт (122 к.с.) и въртящ миг от 260 Нм, с електронно лимитирана оптималната скорост от 110 км/ч. В взаимозависимост от версията, клиентите могат да избират литиево-йонна батерия с потенциал от 37 кВтч или от 70 кВтч осигуряваща пробег (в взаимозависимост от профила на шофиране и преобладаващите условия) от надлежно до 117 и 224 километра в смесен цикъл WLTP1.

1 Пробегът е избран според тестовата методология на процедурата WLTP (R (EC) No. 715/2007, R (EU) No. 2017/1151). Реалният пробег може да варира според от разнообразни фактори като метод на шофиране, характерностите на пътя, външната температура, потребление на отоплението, климатичната система и предварителната климатизация.

Акумулаторните акумулатори са инсталирани под товарното пространство, което спомага за обезпечаване на оптималната функционалност на лекотоварния автомобил. По този метод центърът на тежестта се измества по ниско и се усъвършенства стабилността при завои и непряк вятър даже при цялостно натоварване. Високотехнологичната система за регенеративно прекъсване, която възвръща част от силата, създадена по време на понижаване на скоростта (при спиране/намаляване) в допълнение усилва успеваемостта, като преобразува тази сила в заряд на батерията.

В допълнение към електрическото задвижване, дизеловите елементи на новия модел Opel Movano са на висотата на най-хубавите мотори предлагани на пазара във връзка с разход на гориво и обособяване на нездравословни излъчвания на CO2 в атмосферата. Мощността на 2,2-литровите елементи – всеки един от които покрива прецизните равнища на Euro 6d – е в диапазон от 88 кВт (120 к.с.) до 121 кВт (165 к.с.). Въртящият миг в долния оборотен диапазон (при ниски обороти) доближава 300 Нм при 1500 об./мин и 370 Нм при 1750 об./мин. Задвижвайки предните колела всички елементи са съчетани с шестстепенни механични трансмисии.

Базиран на върхова за пазарния сегмент платформа, новият Movano предлага отлична товароносимост и цялостни експлоатационни разноски, както и необятна гама от каросерии товарни благоприятни условия.

Широк избор от вариации: Четири дължини, три височини и от 8,0 до 17 м3 товарен размер
Клиентите на фургоните могат да избират всред четири дължини (L1-4) и три височини (H1-3), с оптимален товарен потенциал в диапазона от 8,0 до 17 кубически метра. Вратите на разновидността H3 са с височина от 2,03 метра и по този параметър са най-хубавите в класа. Заедно със задните порти, които се отварят на 180 градуса (налични като в допълнение съоръжение са порти с ъгъл на отваряне 270 градуса), те вършат товаренето в Movano извънредно елементарно. Диапазонът във връзка с параметъра „ общо тегло “ (GVW) (Диапазонът на механически допустимата оптималната маса) е измежду най-широките в класа, простирайки се от 2,8 до 4,0 тона, а потребният товар доближава оптимално 2,1 тона. С височина на праговете от 494 милиметра, ширина от 1422 мм сред арките на калниците и 1870 мм сред панелите, товарната зона на огромния ван на Opel се трансформира в пример за останалите в класа.

*Базови стойности за общоприети модели и конфигурации.

Стандартната кабина включва в оборудването си единична седалка с три места, а вторият ред на опционалната двойна кабина предлага седалки за допълните четири пасажера. За да отговори на специфични потребности, новият Movano се предлага и във версии като шаси-кабина, шаси с двойна кабина и платформа-кабина с един или два реда седалки. Новият лекотоварен автомобил на Opel е идеална база за необятна гама от специфични трансформации като самосвали със задно и странично разтоварване, както и кемпери.

Активна сигурност: високотехнологични системи за асистенция за отбрана на всички хора на пътя

Високотехнологичните системи за асистенция на лидера обезпечават отбрана освен за водачите, екипите и пасажерите, само че също и за останалите участници в придвижването. Широкият набор от системи за сигурност в новия Movano – множеството от които са част от общоприетото съоръжение, според от равнището на съоръжение – в това число Автоматично спешно прекъсване, предизвестие за обект в сляпата за лидера зона (мъртвата зона), надзор на прикачния товар и предизвестие за овакантяване на лентата.

Новият модел Opel Movano се присъедии към Combo и Vivaro като най-новия член на гамата от лекотоварни коли на Opel. Movano и Monano-e са съвършените сътрудници и немски принадлежности за всевъзможни транспортни цели, предлагайки именитата функционалност за транспорт на товари на транспортните средства на марката Opel, авангардни системи за асистенция на лидера, удобен интериор и съвременен дизайн. Конструирани за реализиране на оптималната работливост и възстановяване на оперативните разноски на бизнеса.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР