• Dacia Spring предвещава най-достъпния електрически автомобил в Европа • Първият градски автомобил

...
•	Dacia Spring предвещава най-достъпния
електрически автомобил в Европа •	Първият градски автомобил
Коментари Харесай

DACIA SPRING: електрическата революция на DACIA

• Dacia Spring предвещава най-достъпния електрически автомобил в Европа
• Първият градски автомобил в гамата на Dacia с 4 места на борда
• Идеално предложение за услуги за мобилност и частни клиенти

Вярна на славата си на „ автомобилен геймчейнджър “, Dacia отваря нова глава от своята славна история с лансирането на Dacia Spring: експозиционен автомобил, предвещаващ първия напълно електрически модел на Dacia. С Dacia Spring това е достъпната електрическа гражданска война!

Само за 15 години Dacia разклати автомобилната промишленост с революционните Logan (на пазара на нови автомобили) и Duster (за SUV). Марката продължава да се трансформира с времето, като остава вярна на първичните си ценности: семпли, съвременни, надеждни и здрави коли на обективни цени. Това е същинска история на триумфа с 6,5 милиона клиенти, което прави марката европейски водач при частните клиенти благодарение на Logan, Sandero и Duster.

Нова Dacia гражданска война
Електрическият автомобил Dacia Spring е в съответствие с визията на Groupe Renault за осигуряване на налична и устойчива мобилност за всички, като същевременно спазва полезностите и философията на марката Dacia. Той показва 100% електрически градски автомобил с 4 места, предлагащ по-лесен достъп за най-голям брой хора до по-лесна и по-чиста мобилност с градски автомобил с 5 порти, който съчетава елементарност, надеждност и достъпност.

Лек и стилен, Dacia Spring ще има пробег от над 200 км.*, гарантиращ еластичност при използване в градски и крайградски условия.
Моделът ще бъде стартиран през 2021 година.
За да успее с тази нова гражданска война, Dacia се възползва от 10-годишния опит на Groupe Renault като пионер и водач в електрическата мобилност.
Електрически градски автомобил, поставящ нови трендове
Dacia Spring е електрически градски автомобил, който е тук, с цел да зададе нови трендове. Пастелното сивият екстериор е подчертан с матови пръски от флуоресцентно оранжево, огромен луфт, декоративни елементи в предната и задната ризница. Изпъкващият SUV жанр и компактните размери го вършат идеалният автомобил за ежедневна приложимост с гарантирано спокойствие.

Специално внимание е обърнато на светлините. Отпред са сложени 2 вида изцяло LED фарове: хоризонтална лента в горната част и 4 обособени тела, вградени в бронята. Отзад, четирите светодиодни светлини оформят буквата „ Y “. Тези визуални елементи бележат бъдещия светлинен автограф на Dacia.
Чрез този нов светлинен автограф, оребрен преден похлупак и особено обработена масивна радиаторна решетка, предната част на Dacia Spring показва мощ и надеждност.

Двойно бъдеще
Със своя напълно електрически мотор и батерия, пригодени за ежедневна употреба, Dacia Spring дава отговор на практическите потребности на градската и крайградската подвижност. Това е здрав автомобил, който дава на собствениците пълна гама от преимуществата на електромобилите: лекост на шофиране, движение без звук, трептения и излъчвания. Освен това е елементарно за зареждане и изисква много малко поддръжка.

Dacia Spring е идеално решение за услуги за мобилност. Groupe Renault ще предлага модела и на този вид клиенти, с цел да продължава да развива електрическите автопаркове в Европа.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР