• Благодарение на фабрично монтирания Track Pack, Focus ST предоставя възможност

...
•	Благодарение на фабрично монтирания Track Pack, Focus ST предоставя възможност
Коментари Харесай

Ford Focus ST с ниво на оборудване от следващо поколение

• Благодарение на фабрично инсталирания Track Pack, Focus ST дава опция контролиране на режима на придвижване съгласно особеностите на настилката.
• Допълнителното KW Automotive окачване, уголемените спирачки Brembo и колелата с ниска маса в композиция с 2,3-литровия EcoBoost мотор с 280 к.с. доста усъвършенстват динамичността на автомобила.
• Наличен във вид с пет порти и шестстепенна ръчна скоростна кутия, с изключение на подобренията извън, Track Pack включва последно генерации Focus ST Ford Performance седалки.

Разработен от Ford Performance и обширно тестван на изпитателните полигони на Ford и на небезизвестната немска писта Нюрбургринг-Нордшлайфе, заводският пакет Track Pack се предлага извънредно за хечбека с пет порти и шестстепенна механична трансмисия, усъвършенства динамичността на автомобила и представянето му на пътя.

Ускорението от 0 до 100 км/ч за 5,7 секунди и оптималната скорост от 250 км/ч са обезпечени от 2,3-литровия бензинов мотор Ford EcoBoost с мощ 280 к.с.. Благодарение на KW Automotive окачване и алуминиевите джанти с понижена маса, пакетът Track Pack дава опция на лидера да настрой режима на придвижване съгласно особеностите на пътя. 

Съвместно създадена със експертите по моторни спортове KW Automotive, системата за навиващо се окачване на Track Pack включва корпуси от неръждаема стомана за амортисьори, които оферират 12-степенна конфигурация за реакция нагоре и 16-степенна конфигурация за отскок.

Track Pack усъвършенства спирачната успеваемост с 363-милиметрови предни спирачни дискове и спирачни апарати Brembo, а спецификацията на гумите спомага за оптималното сцепление.

Амортисьорите работят дружно с прахово боядисани пружини, които са до 50 % по-твърди и понижават клиренса с 10 mm в съпоставяне със общоприетия Focus ST – понижавайки центъра на тежестта и спомагайки за понижаване на наклоняването на каросерията за по-бързи промени в посоката. Шофьорите могат също по този начин да контролират окачването до 15 mm, където е позволено от локалното законодателство

19-инчовите алуминиеви джанти се създават благодарение на развой, който уплътнява алуминиевата сплав, с цел да резервира якостта и да усили устойчивостта на удар, като в същото време се употребява по-малко материал за по-лека сплав. Резултатът е колела, които са с 10 % по-леки от общоприетите и могат да трансформират отвесната посока по-бързо, което усъвършенства контакта на гумата с пътя и реализира усъвършенствано показване при ускоряване, прекъсване и завиване. Колелата са допълнени от поръчкови, усъвършенствани за сцепление гуми Pirelli P Zero Corsa за безкомпромисна дарба на писта и изсъхнал път.

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР