“Звярът – бронираната лимузина на американския президент Джо Байдън, попадна

...
“Звярът – бронираната лимузина на американския президент Джо Байдън, попадна
Коментари Харесай

Звярът на Джо Байдън попадна в трафика на Лондон ВИДЕО+СНИМКИ

“Звярът ” – бронираната лимузина на американския президент Джо Байдън, попадна в безмислостния трафик на Лондон. Снимки на кортежа, който би трябвало да се оправи със задръстването, бяха публикувани от The Sun.

Хиляди британци станаха очевидци на пътуването на Байдън към Уестминстърското абатство тази заран, където президентът на Съединени американски щати участва на погребението на починалата кралица Елизабет II.

Държавното заравяне на Елизабет II включва най-голямата интервенция по сигурността, която английската столица в миналото е виждала.

Сигурността на Байдън включва и напредването му с лимузина, която е особено готова за задачата.



Президентският Cadillac One, прочут още като “Звярът ”, е същинска цитадела на колела. Според слуховете автомобилът тежи към 10 тона, като колата е оборудвана със свръхяка бронирана капсула.

Лимузината е издигната въз основата на голям пикап, само че има и друга версия, съгласно която „ Звярът “ (The Beast - второто име на президентския автомобил) е основан на Cadillac Escalade.

Дебелината на каросерията на автомобила е 15,а стъклата са с дебелина 10 см. В допълнение, лимузината е оборудвана със специфични гуми, които са подсилени с кевларова отбрана.

Освен това лимузината има отбрана против бактериални и биологични оръжия, специфични револвери за изстрелване на димни екрани и напръскване на сълзотворен газ, пожарогасителна система, спешно подаване на О2 в купето и даже пускане на електрически заряд през дръжките на вратите. който се задейства при положение на офанзива.





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР