Звездното трио готвачи – шефовете Виктор Ангелов, Андре Токев и

...
Звездното трио готвачи – шефовете Виктор Ангелов, Андре Токев и
Коментари Харесай

Звездното трио шефове отново се събира

Звездното трио готвачи – шефовете Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев, отново се събира в една кухня за неповторимо тв кулинарно шоу. Довечера по NOVA започва новият сезон на Hell’s Kitchen, който ще предложи доста пристрастености и зрелища.

Завръщане

Голямото завръщане прави началник Андре Токев, който за пръв път ще взе участие в светско кулинарно предаване, откакто предходната година даже влезе в пандиза. Както читателите на " Телеграф “ знаят, през есента на 2021 година той караше след приложимост на алкохол. Но за разлика от мнозина, реши да не намира способи за удобна присъда, а си излежа наказването. Той сподели: " Съжалявам за случилото се! В живота на всеки от нас от време на време се случват неприятни обстановки. Иска ми се да не се беше случвало, желае ми се да можех да върна времето обратно. Съзнавам, че не е задоволително единствено да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви давам обещание, че ще работя за възобновяване на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър преподавател от живота в устрема си да се изправим. Макар и от време на време по сложния метод “. Пред " Телеграф “ през вчерашния ден началник Токев съобщи, че феновете би трябвало да видят какво ще се случи.

Три

Звездното трио готвачи няма да е цялостно без живелия в страната на самураите Петър Михалчев. Но какво ще вършат тримата – дали единствено ще правят оценка или ще имат и други функционалности, ще стане ясно, в случай че се гледа новият сезон на Hell’s Kitchen.

" Новото в този сезон е, че тимовете не са два, а три. Разделили сме ги на млади, по-възрастни и звезди – подбрали сме хора с кулинарни умения, участници в кулинарни формати от преди. Възрастните желаят да покажат, че не се дават. А младите желаят да се потвърдят. Така че има известна борба. Но по тази причина съм там – да преценям кои са положителни и кои не са “, разкри началник Ангелов пред NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР