Звездният каст на „Игра на тронове“ вдигна наздравици за финала

...
Звездният каст на „Игра на тронове“ вдигна наздравици за финала
Коментари Харесай

Звездите от Игра на тронове поляха края на сериала

Звездният каст на „ Игра на тронове “ подвигна тостове за финала на фотосите на кървавата сага.

Старките и техните врагове Ланистър оставиха оръжията и се запрегръщаха като за последно. Прощалното празненство се организира в Белфаст, Северна Ирландия, където се издига познатия на всички телеманиаци Вал, който приютява Нощната стража.

Сред присъстващите на тържеството бяха Емилия Кларк (Денерис), Николай Костер-Валдау (Джейми Ланистър), Мейзи Уилямс (Аря Старк), Софи Търнър (Санса), както и младоженците Кит Харингтън (Джон Сноу) и Роуз Лесли (дивачката Игрит).

Междувременно почитателите на фентъзи епоса обират всяка троха, която може да им даде посказка за последния осми сезон, до момента в който чакат излъчването му през 2019 година Истинска еуфория провокира изявлението на Търнър, че можем да чакаме още повече кръв, имайки поради, че всеки трети воин губи главата или различен признак от тялото си.

„ Това е „ Игра на тронове “, тъй че ще е още по-кърваво и ще има повече гибел и повече прочувствено изтезание “, намигна пред Gold Derby тя.

Екранната Санса разбуни духовете за сюжетните влакна и с нов татус, който гласи „ Глутницата оцелява “. Изразът е отпратка към репликата й от предходния сезон „ Вълкът единак умира, само че глутницата оцелява “.

Това вдъхна вяра на многочислената войска от фенове на поредицата, че Старките ще седнат на Железния престол или най-малко ще оживеят до финалните надписи.

Това си опонира със поръчката на HBO от преди няколко месеца, че нито един от героите в „ Игра на тронове “ не оцелява. Преди време продуцентите споделиха и друга версия - че ще бъдат снимани няколко разнообразни развръзки и до последния миг никой няма да знае коя ще постави точката на сагата.

Припомняме, че развръзката на интерпретацията на паметната „ Песен за огън и лед “ на Джордж Р. Р. Мартин ще се разгърне в бутиков брой епизоди – шест. Краят на хитовия сериал, прочул се с фрази като „ Зимата идва “ и „ Нищо не знаеш, Джон Сноу “, ще бъде излъчен най-рано другата пролет.

За да се реваншират за дългото очакване, от HBO дадоха зелена светлина за фотосите на спин-оф сериал, който ще върне феновете хиляди години преди борбата за Железния престол. От сп. Variety издадоха, че ще проследим

„ От ужасяващите секрети на историята на Вестерос до същинския генезис на Белите бродници, от мистериите на Изтока до именитите Старк - нищо не е такова, каквото сме си мислили, че е “.

Това е единствено едно от петте оферти за нови сериали, които гравитират сред драконите на Вестерос и битката за власт в Кралски чертог. Останалите хрумвания обаче още са в развой на разработка.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР