Звездите обичат Италия. Поне това лято италианските плажове са предпочитани

...
Звездите обичат Италия. Поне това лято италианските плажове са предпочитани
Коментари Харесай

Забавленията на Пенелопе Крус и Хавиер Бардем по бански

Звездите обичат Италия. Поне това лято италианските плажове са желани от тях. Кейти Пери и Орландо Блум, Оливия Уайлд и Хари Стайлс, Гуинет Полтроу и Брад Фалчък...
 Гуинет Полтроу, Брад Фалчък, Италия и ваканцията им в Тоскана
Вкусните занимания на Гуинет Полтроу в Тоскана

Любимата дестинация на звездите

Ето че и една от обичаните ни двойки - Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, също избра Италия за лятната фамилна почивка. И по тъкмо - остров Сардиния.

Те са там с двете им деца -Леонардо (10 г.) и Луна (7 г.), и съдейки по фотосите, избират усамотени плажове, където необезпокоявани да събират слънце, да плуват и да си почиват.

Прекрасната Пенелопе е заложила на луксозни сини и розови бански, които акцентират фигурата ѝ. По нищо не проличава също, че звездата е на 47 години.

Съпругът ѝ Хавиер Бардем, за който скоро научихме, че взе участие в римейка на " Малката нимфа " в ролята на бащата на Ариел - цар Тритон, се гмурка в кристално сините води и се забавлява с двете деца.

Наскоро пред гръцкото Marie Claire актрисата разкри и тайната на здравия им брак. Въпреки че и двамата са артисти, те не разрешават на работата да влиза в дома им и да въздейства на връзките им.

Disney удостовери: това ще е Малката нимфа

В която има и Хавиер Бардем

Пенелопе Крус споделя и по какъв начин майчинството е трансформирало нейния мироглед. " Когато бях млада, методът, по който другите ме възприемаха, било то позитивно или негативно, имаше голямо значение... Но когато станах майка, осъзнах, че това е най-важната задача в живота ми и че желая да ѝ се отдам ", споделя актрисата, представена от Hollywood Life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР