Звездите не пестят пари, когато става въпрос за жилище. Те

...
Звездите не пестят пари, когато става въпрос за жилище. Те
Коментари Харесай

Тези холивудски звезди избраха Европа за свой втори дом

Звездите не пестят пари, когато става въпрос за жилище. Те са подготвени да платят милиони за своя желан дом, а множеството имат парцели и в Европа. Каналът във vbox7 демонстрира първокласните къщи на звездите в Европа:

Виктория и Дейвид Бекъм

Двамата споделят живота си сред Англия и Съединени американски щати. Въпреки това, когато имат потребност от отмора, те отиват в къщата си във френското село Баржемон, наоколо до Лазурния бряг. Но през 2016 година Виктория и Дейвид оповестиха къщата за обмен за €2.75млн.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Шатото им в Южна Франция разполага с 35 стаи и коства $60млн. Освен това в имението има басейн, голяма градина, фитнес и звукозаписно студио. Тази къща стана международно известна, защото двамата се ожениха там през 2014г. След като оповестиха, че ще се развеждат през 2016г. Джоли и Пит оповестиха, че ще продадат имението.
               

A post shared by (@recebercomcharme) on Sep 2, 2014 at 4:01pm PDT

Мадона

Изглежда, че певицата колекционира къщи в Обединеното Кралство. Към този миг тя има шест, последната от които се намира в влиятелния квартал Notting Hill в Лондон.
 Мадона дом Gulliver/Getty Images-->
Джони Деп

През 2001г. артистът и тогавашната му брачна половинка Ванеса Паради си купиха къща на 25 км от дребното пристанище в Сен Тропе. Имението включва няколко здания, като къща за другари и къща за личния състав. Но както множеството звезди в тази ранглиста, през 2015г. той разгласи имението за обмен за 23млн.евро.

Лейди Гага

Певицата има къща в Единбург, която е купена за $13млн. Тя е издигната през 17 век, а в нея има повече от 60 стаи.

Елтън Джон

Певецът има голяма къща към Ница, Франция. Тя е издигната през 1920г., а през днешния ден тя приема посетители като херцогът и херцогинята на Съсекс.

 Елтън Джон Gulliver/Getty Images

Натали Портман

Съпругът на актрисата е шеф на Парижката опера и не е изненада, че тя има къща в Париж.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР