Звездата от първия сезон на Биг брадър“ Гроши на няколко

...
Звездата от първия сезон на Биг брадър“ Гроши на няколко
Коментари Харесай

„Сега ще се прострелям! Почти изкопан е моя гроб“, написал Гроши преди да сложи край на живота си

Звездата от първия сезон на „ Биг брат “ Гроши на няколко пъти казвал за самоубийство, само че хора към него не вярвали, че ще постави завършек на живота си.
„ Сега ще се прострелям в черепа! Сбогом! “ и „ Малко остана “ написал Светлан Шевров дни преди да постави завършек на живота си. В неделя сутринта близки до мъжа разкриха, че е умрял, което шокира мнозина хора в обкръжението му.
По неофициална информация през последните месеци Гроши бил в меланхолия и положението му на моменти се влошавало. Това евентуално изяснява и част от изявленията му в обществените мрежи, които са доста мрачни.
„ Когато гибелта за мен пристигна, попитах няма ли по-грозна от теб да ме вземе? Мислех, че иска ми се размине. Тя ми отговори: Грозна гибел няма! “, „ Проблеми нямат единствено мъртвите! Единственият им проблем е, че ги натиснала два кубика пръст и живите единствено повтарят: Лека им пръст! “, „ Макар че към този момент нямам черен дроб и съвсем изкопан е моят гроб “ и „ Всеки ден се живее! Един път се умира! Искам да умра като дядо ми в съня си, а не като пасажерите в рейса, крещейки от боязън и смут “ са част от нещата, които Гроши е писал през последните месеци.
51-годишният Светлин Шевров стартира звездния си път със скандал. Той стана първият изпъден от родното издание на риалити шоуто „ Биг брат “, тъй като с авера му Найден се напиха и изпотрошиха къщата. Заради първия сходен случай в историята на родните риалити излъчвания беше извършен народен референдум в ефир дали двамата вандали да продължат присъединяване си. Това се случи през далечната към този момент 2004 година. Зрителите бяха безкомпромисни и ги изгониха.
До последно Гроши бил прецизен служащ в завод за мебели. Мъжът бил занаятчия на чука и четката, като самичък се хвалеше в обществените мрежи с впечатляващите си произведения от дърво. Колегите му разказваха, че на работа е доста съзнателен и въобще не се държи като известен човек, написа България Днес.
Самият брат избра още преди години да загърби всичко светско и да живее като естествен човек в пазарджишкото село Костандово. Преди време получи покана още веднъж да взе участие в „ Биг брат “ дружно с приятеля си Найден, само че отхвърля. Не се блазнел нито от пари, нито от концепцията още веднъж цяла България да го гледа какво прави непрекъснато. Найден тогава влезе в къщата, само че нямаше нищо общо с дивото момче от предишното – беше надалеч по-спокоен и тъжеше за детето си, което го чакаше на открито.
Именно Найден беше един от първите, които пуснаха жалейка за умрелия си другар. „ Лек път! Пак ще повилнеем в миналото. Съжалявам… “, написа Найден.
„ Искам да те запомня подобен, Светлан Шевров-Гроши!!!!! Почивай в мир “, написа и готвачът Лео Бианки, като пусна усмихната фотография на умрелия.
„ Почивай в мир, братле! И в идващия живот – в никакъв, но никога не го прави още веднъж! “, разгласява артистът Светозар Христов, който беше открит от Слави Трифонов и изпя мегахита „ Торбалан кючек “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР