Звездата от Лудогорец Марселиньо може да се похвали с най-надарената

...
Звездата от Лудогорец Марселиньо може да се похвали с най-надарената
Коментари Харесай

Жената на Марселиньо най-надарена сред футболните съпруги

Звездата от „ Лудогорец ” Марселиньо може да се похвали с най-надарената брачна половинка измежду футболните съпруги на тима. Знойната Изабела събира погледите с най-пищен бюст от години—първо на „ Арена ”, а в този момент и в цялостен Разград, научи HotArena.

Футболната половинка е най-голямата фенка на Марселиньо и го стимулира да е на толкоз високо равнище толкоз години. Именно Марселиньо вкара първия гол за „ орлите ” при победа над „ Левски ” с 2:0 на „ Герена ”.

Бившият национал, който е роден покрай амазонската джунгла среща любовта на живота си още 15-годишен. Едрогърдата хубавица и в този момент изумява по трибуните на „ Лудогорец ”, а гръдната й обиколка надвишава 110 см.

„ На 12,06,99 година, открих приятелката си, която стана моя младоженка, брачна половинка, майка и в никакъв случай не се е провалила. Обичам я ”, признава плеймейкърът на първенците.

Марселиньо и половинката му се радват на двамата си синове Жоао Виктор и Мигел. По-големият е на осем и към този момент тренира в школата на „ Лудогорец ”, а малкият—на пет, написа " България през днешния ден ".

„ За годините, през които съм в България, понаучих езика. По-големият ми наследник го владее по-добре от мен, тъй като учи в българско учебно заведение ”, споделя още Марси, който има седем шампионски трофеи и две участия в груповата фаза на Шампионска лига с „ Лудогорец ”.

„ На 80% се усещам българин. Ходя си до Бразилия единствено два пъти в годината–когато имаме отмора. Понякога оставам тук през ваканцията и със фамилията вървим на море в България ”, споделя още бразилецът.

Той и Изабела постоянно отскачат и до Букурещ, която не е доста надалеч от Разград.

Миналата година по това време звездата на „ Лудогорец ” стана и хаджия. Заедно със брачната половинка си Марселиньо посети Йерусалим и Божи гроб. Сега той още веднъж възнамерява следващото пътешестване дружно с околните си, като най-вероятно ще отскочат до Барселона.

„ Барселона ми харесва доста, тъй като обичам Меси ”, признава бразилецът. Марселиньо не крие, че му се желае да остане в България и след края на дейната си кариера, като чака да получи предложение за мениджърски или треньорски пост в „ Лудогорец ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР