Звездата ни в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев

...
Звездата ни в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кобрата: Никога не съм страдал от женско внимание, точно пък Суши не е сериозно

Звездата ни в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев не се тормози за чуването на 14 май в Калифорния, на което ще би трябвало да дава отговор за държанието си след успеха над Богдан Дину, когато целуна по устните американската кореспондентка Джени Суши.

" Когато човек лъже, мами, крие и желае да изопачи нещата, рано или късно това не се получава. Може за миг да вземе превес и да успее да направи нещата в негова изгода, само че това ще е моментно и всичко ще си проличи. Аз съм човек, който в никакъв случай не е страдал от женско внимание и в този момент тъкмо пък към нея да… не, не е съществено ", сподели Пулев по адрес на Суши, преди да се качи зад кормилото на един от колите, участващи в националния шампионат по планинско нанагорнище в Гоце Делчев.

Боскьорът направи една обиколка, а навигатор му бе уредникът на надпреварата Румен Дунев. Вчера се организираха формалните тренировки, а през днешния ден са трите манша, в които присъединяване ще вземат най-изявените родни автомобилисти.

bTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР