Звездата на сръбската музика Цеца Величкович ще инвестира хонорарите си

...
Звездата на сръбската музика Цеца Величкович ще инвестира хонорарите си
Коментари Харесай

Цеца изплаща кредита за новия си палат с хонорарите от Слънчака

Звездата на сръбската музика Цеца Величкович ще влага хонорарите си от последните гостувания в България, както и този от концерта оня денв Слънчев бряг, в новата си вила.

Изпълнителката на тоталния балкански шлагер „ Кукавица “ си купи на погашение огромното имение в един от огромните туристически градове на Кипър - Агия Напа, и продължава да внася почтително вноските си.

Къщата от 400 квадратни метра се намира тъкмо до морския бря г, а в двора има голям басейн. Певицата разкри, че е купила парцела с шест спални и басейн в задния двор посредством другар, а в този момент възнамерява да го ремонтира и да построи още един етаж. „ Исках нещо екзотично, красиво и да е навръх брега. Моят другар Фотос ми донесе фотоси на тази вила и аз незабавно разбрах, че това е тя. Изтеглих заем. Да, купих къщата със заем, който погасявам всеки месец “, споделя звездата пред сръбското издание novosti.rs.

Според оповестената информация фолкзвездата скоро ще замине с щерка си Анастасия Ражнатович и сина си Велко на обща отмора в Кипър, както правеха по традиция, когато те бяха деца.

Преди да се отдаде на почивката в Кипър обаче, Цеца мина и през почитателите в България, където нощес изнесе концерт – не къде да е, а в меката на купона Слънчев бряг. До публицистичното привършване на броя изпълнителката не си беше разгласила информация в обществените мрежи, че е пристигнала, само че пък се похвали, че ще дойде с нов лак, и то в огненочервен цвят, писа "Телеграф ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР