Звездата на Славия Радослав Кирилов изрази мнението си след победата

...
Звездата на Славия Радослав Кирилов изрази мнението си след победата
Коментари Харесай

Кирилов: Нямам желан съперник, имаше вариант да напусна

Звездата на Славия Радослав Кирилов изрази мнението си след успеха над Берое с 2:1 в четвъртфиналния конфликт сред двата отбора за SESAME Купа на България. Офанзивният футболист, който означи втория гол за "белите " след тъкмо изпълнена дузпа показа, че няма мечтан противник за полуфиналите в конкуренцията.

"Важна победа, стана много мъжки мач, изключително през второто полувреме. Успяхме да стъпим крепко. Победата ще ни даде самочувствие. Труден мач, само че показахме темперамент. Проучихме ги добре. Аз познавам треньора им, той държи на сходен здрав жанр на игра ", проучва Кирилов.

"Наистина е значимо да играеш добре, само че когато не печелиш точки се натрупва отрицателна сила. Днес не играхме красиво, само че спечелихме, а това е скъпо. Новите попълнения Борислав Цонев и Мартин Петков ще ни дадат нужната дълбочина и качество ", продължи той.

"Имаше вид да не остана в Славия, само че в този момент съм съсредоточен върху мачовете тук. Нямам мечтан противник за полуфиналите. Надявам се да играем по същия метод с цел да имаме шансове ", приключи футболистът на Славия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР