Звездата на руската естрада Алла Пугачова, обяви, че се намира

...
Звездата на руската естрада Алла Пугачова, обяви, че се намира
Коментари Харесай

Ето къде Алла Пугачова се скри от Путин

Звездата на съветската сцена Алла Пугачова, разгласи, че се намира в Израел, откакто преди три седмици осъди войната, водена от президента Владимир Путин в Украйна, съобщи Ройтерс.

" Благодаря на моята многомилионна войска от почитатели за любовта и поддръжката, за способността да се разграничава истината от лъжите ", написа в Инстаграм 73-годишната Пугачова, която евентуално е най-известната жена в Русия.
-->
" От Светите земи се апелирам за Вас и за мир ", съобщи тя. " Щастлива съм! "

Алла Пугачова е известна измежду генерации руснаци с шлагери, измежду които " Милион червени рози " от 1982 година и с кино лентата " Жената, която пее " от 1978 година

Миналия месец певицата съобщи, че войната лишава живота на бойци поради илюзорни цели и е в тежест на елементарните хора, напомня Българска телеграфна агенция.

В предишното Алла Пугачова бе почитана както от Путин, по този начин и от неговия предходник на президентския пост Борис Елцин. Когато Михаил Горбачов умря през август т.г., тя похвали последния руски водач за това, че е разрешил свободата и е отхвърлил насилието, отбелязва Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР