Звездата на Мерцедес Люис Хамилтън записа най-добра обиколка в днешната

...
Звездата на Мерцедес Люис Хамилтън записа най-добра обиколка в днешната
Коментари Харесай

Люис Хамилтън най-бърз във втората тренировка за Гран При на Португалия

Звездата на Мерцедес Люис Хамилтън записа най-хубава обиколка в днешната втора свободна подготовка за неделната Гран При на Португалия. Седемкратният международен първенец затвърди мощната форма, в която се намира немският тим, откакто съотборникът му Валтери Ботас бе най-бърз в утринната сесия. 

Втори остана Макс Верстапен, който записа доста положително време и изостана от водача Хамилтън с едвам 0.143 мин., с което сподели, че ще се бори с всички сили за успеха в Португалия. Трети остана водачът от първата подготовка Валтери Ботас. Финландският водач на Мерцедес бе по-бавен от съотборника си с 0.344 мин. 

Четвъртото място бе заето от Карлос Сайнц. Пилотът на Ферари сподели, че привиква с новия си болид, и дава очаквания на Скудерия за положително показване в неделя. Фернандо Алонсо също остави доста положително усещане и класира болида на Алпин на пета позиция. 

Другият водач на Алпин Естебан Окон затвърди положителното показване на френския отбор с шесто време. Шарл Леклер не съумя да се приближи до темпото на съотборника си и остана седми на половин секунда от водача Хамилтън. Австралиецът Даниел Рикардо бе по-бързият водач на Макларън и записа осмо време. 

 Подреждането в топ 10 допълниха Ланс Строл за отбора на Астън Мартин и Серхио Перес от Ред Бул. Мексиканецът продължава да изпитва компликации в новия си тим и към момента е надалеч от темпото на съотборника си Макс Верстапен.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР