Звездата на Манчестър Сити Бернардо Силва най-накрая превъзмогна раздялата си

...
Звездата на Манчестър Сити Бернардо Силва най-накрая превъзмогна раздялата си
Коментари Харесай

Красива португалка плени сърцето на Бернардо Силва

Звездата на Манчестър Сити Бернардо Силва най-сетне превъзмогна раздялата си с Алисия Верандо случила се преди близо две години. Той удостовери, че още веднъж е срещнал любовта в лицето на португалския модел Инес Томас.

Слуховете, че полузащитникът се среща с хубавицата потеглиха в края на предишния месец, когато полузащитникът разгласява фотография, показваща него и нея измежду група другари в къща край Лисабон.

Сега Инес, чиято сестра Мариана представляваше Португалия на международния конкурс за хубост “Мис Глобал”, разгласява видео в своя “Инстаграм”, на която Силва нежно я гушка на плажа.
View this post on Instagram
A post shared by Ines Degener Tomaz (@inesdegenertomaz) on May 12, 2020 at 11:53am PDT
25-годишният племейкър отговори с друга фотография, показваща влюбените гълъбчета по време на сантиментална вечеря.
 Нито Бернардо, нито Инес не описват детайлности за това по кое време са почнали да се срещат, макар че се счита, че връзката им датира от няколко месеца.

Футболистът и зашеметяващата французойка Алисия Верандо бяха дружно в продължение на две години. Според играча връзката им “изстинала” след преместването им в Англия. Двамата станаха гаджета, до момента в който Силва играеше в Монако, а тя бе асистент маркетингов шеф в клуба. Тя напусна след прехвърлянето на обичания й в “Сити”, с цел да го последва на Острова. Подкрепяше го и на международното състезание в Русия.
 След раздялата им, която Бернардо Силва с принуда одобри, той беше без публична другарка в продължение на близо две години. View this post on Instagram
A post shared by Ines Degener Tomaz (@inesdegenertomaz) on May 11, 2020 at 10:35am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР