Звездата на Челси Еден Азар коментира предстоящия сблъсък с Ливърпул

...
Звездата на Челси Еден Азар коментира предстоящия сблъсък с Ливърпул
Коментари Харесай

Азар: Ливърпул са във вихъра си, но ние сме Челси и можем да бием всеки

Звездата на Челси Еден Азар разяснява идния конфликт с Ливърпул през днешния ден и смисъла му за битката на отбора за класиране в топ 4 и присъединяване в идващото издание на Шампионската лига.

“Предстоят ни пет мача. Разбира се, мъчно е да си в топ 4, тъй като не сме единственият отбор. Тотнъм, Арсенал, Манчестър Юнайтед - положителни са и всички те желаят да са в топ 4. Така че към момента ни предстоят доста мачове, които да изиграем. Няма да са лесни, само че в последна сметка ние сме Челси. Стига да желаеме, можем да победим всеки. Сега сме в топ 4, желаеме да сме там и в края на сезона. Ливърпул? Мисля, че те са във вихъра си през последните две години, освен този сезон. Но и Манчестър Сити са във вихъра си.
.@hazardeden10: 'We don’t care about who can win the title between City and Liverpool, we want to go there and try to win the game for ourselves.’ #LIVCHE
— Chelsea FC (@ChelseaFC) April 14, 2019 Ливърпул са приказен тим за гледане. Смятам, че мениджърът им е необикновен, като имат играчи, които са измежду най-хубавите в света. Така че ще бъде добър и тежък мач, само че постоянно е мъчно на “Анфийлд”. Но ние сме Челси и можем да победим всеки, тъй че ще забележим. Искаме да спечелим, тъй като се стремим да приключим в топ 4. Не ни интересува борбата за купата сред Сити и Ливърпул. Искаме да излезем и да победим поради нас самите. Трябва да се класираме - това е, просто е. Искаме да играем в Шампионската лига през идващия сезон, тъй че единствените разновидности са или да сме в топ 4, или да спечелим Лига Европа. Не е единствено поради мен, клубът би трябвало да бъде в ШЛ. Липсва ни шампионатът през този сезон, тъй че поради почитателите, управлението и чиновниците този клуб би трябвало да бъде в ШЛ всяка година.

Във Висшата лига обаче в никакъв случай не знаеш какъв брой отбора могат да се намесят в битката за топ 4 - шест-седем, да вземем за пример. Така че това е мъчно предизвикателство, само че можем да се оправим. Всяка година е друга, всяка година е сложна, само че мисля, че с всеки сезон Премиър лийг става все по-трудна. Но най-после задачата постоянно е една и съща - да спечелим нещо, както и да игрем в ШЛ през идващия сезон. Ние сме Челси. Трябва да започваме всеки сезон с мисълта, че можем да спечелим титли. В последните 10 години завоювахме доста такива, тъй че би трябвало да имаме вяра, че можем да продължим да го вършим. Това зависи от душeвността. Ако желаеме да спечелим нещо, значи можем да го сторим”, съобщи Азар пред клубния уебсайт. Премиър лийг 34 кръг, неделя 14 април  Ливърпул 18:30предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР