Звездата на Аугсбург Филип Макс може да се окаже едно

...
Звездата на Аугсбург Филип Макс може да се окаже едно
Коментари Харесай

Звезда на Аугсбург сред приоритетите на Сити и Гуардиола

Звездата на Аугсбург Филип Макс може да се окаже едно от зимните попълнения в Манчестър Сити. Въпреки голямата си преднина на върха във Висшата лига „ небесно сините” към този момент се оглеждат за метод да подсилят състава си и немският ляв бек наподобява много примамлива алтернатива.

Алексис отново отхвърли на китайците, желае в Ман Сити

Според вестник „ Дейли Мейл” в Сити са останали изключително впечатлени от изявите на 24-годишния Макс против Фрайбург през вчерашния ден. Скаутите на манчестърци са изпратили мощно положителен отчет, който би могъл да изиграе решаваща роля за случването на договорката.

Както е известно, след травмата на привлечения това лято Бенжамен Менди „ гражданите” търсят решения на поста ляв краен бранител. Засега тази роля се поставя на полузащитника Фабиан Делф, който въпреки да се оправя обичайно, позволи някои неточности, които доведоха до голове във вратата на тима.

Данило пред завръщане в Порто

По принцип Сити се бе насочил към алжирския ас на Наполи Фаузи Гулам, който обаче преди няколко седмици скъса кръстни връзки в коляното и по този начин отпадна като вероятен вид.

Дотук през сезона в Бундеслигата Филип Макс може да се похвали с внушителните 9 асистенции в 17 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР