Звездата на Аржентина Лионел Меси е заплашен от изключително сурово

...
Звездата на Аржентина Лионел Меси е заплашен от изключително сурово
Коментари Харесай

КОНМЕБОЛ плаши Меси с жестоко наказание

Звездата на Аржентина Лионел Меси е застрашен от извънредно сурово наказване. Той атакува остро КОНМЕБОЛ след загубата от Бразилия на полуфиналите на Копа Америка и няколко пъти съобщи, че шампионатът страда от корупция и това е главната причина за отпадането на " гауччосите ". След дуела за третото място против Чили, в който получи червен картон, Меси също възнегодува от съдийството и сподели, че най-вероятно предходните му мнения са повлияли за изгонването му.

В правилника на КОНМЕБОЛ се споделя, че всяка форма на засегнатост към организацията може да докара до отнемане от права на съответния футболист за период до две години. Ако ръководителите на южноамериканския футбол решат да глобяват Меси, това ще значи, че той няма да може да играе в квалификациите за Мондиал 2020 и в идната Копа Америка през 2022-а, която ще се организира в Аржентина и Колумбия.

Междувременно Меси употребява профила си в Instagram, с цел да показа още един път мнението си, че Аржентина е отпаднала несправедливо от Бразилия. " Напускаме шампионата с премия, само че на първо място с високо вдигнати глави и с възприятието, че футболът беше неправдив към нас. С играта, която показахме, превъзхождахме Бразилия и заслужавахме да сме на финала. Въпреки това, сме длъжни да гледаме с оптимизъм към бъдещето, тъй като поставихме една солидна основа. Трябва ни просто малко време ", написа Лео и добави хаштаг " НапредАржентина ".

Снощи звездата на Барселона не участва на церемонията по връчването н бронззовите медали на аржентинците, а пред репортерите съобщи, че целият шампионат е проведен по този начин, че Бразилия да завоюва купата.
Копа Америка bronze кръг, събота 6 юли  Аржентина 2:1краен резулат  Чили
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР