Зрителите на „Откраднат живот“ ще разделят с един от най-големите

...
Зрителите на „Откраднат живот“ ще разделят с един от най-големите
Коментари Харесай

Сбогуваме се с Буковска в Откраднат живот

Зрителите на „ Откраднат живот “ ще разделят с един от най-големите си дразнители на финала на четвърти сезон. След като бетонира имиджа си на жена, която може да прескача трупове, с цел да реализира своето, Виолета Захариева ще напусне болница „ Свети Кирил “ вечно.

Дали героинята на Йоана Буковска ще изгуби борбата с рака, който я нападна наново, или сценаристите ще я „ пратят “ на химиотерапия отвън страната, ще разберем в епизодите, които Нова тв ще излъчи тази седмица. Преди да изстреля своето финално наставническо „ Петре! “ към някогашния си мъж доцент Захариев Виолета ще употребява операция, с цел да избави репутацията на шефа на болничното заведение в спешна обстановка.

Двама от обичаните лекари ще си кажат „ да “, а Банков (Юлиан Вергов) ще бъде сюрпризиран от вестта, че новата му муза доктор Огнянова (Диана Димитрова) е бременна. Ваня-сурогатната майка, която носи детето на Хинова и Мазов, ще продължи да се бори за нови позиции в дома и фамилията им, а сестра Жекова ще заложи бъдещето си на карта поради Васко.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР