Зрителите на новинарската вечерна емисия на BBC не можеха да

...
Зрителите на новинарската вечерна емисия на BBC не можеха да
Коментари Харесай

Страхотен гаф и шокирани зрители! Служител в известна телевизия гледа стриптийз, докато водещата представя новините

Зрителите на новинарската вечерна емисия на BBC не можеха да повярват на очите си и бяха потресени, когато видяха по какъв начин помощник в студиото най-спокойно си гледа стриптийз по един от екраните, като дори се е облегнал комфортно на креслото. По това време водещата Софи Рауорт представяше настоящите вести, само че в действителност всички погледи бяха вперени на напълно друго място, написа " Дейли Мейл ". В дъното на студиото по време на предаването можеше да бъде видян чиновник на английската телевизия по какъв начин си е сложил слушалки и на драго сърце следи на екрана си очевидно сцена от филм за възрастни, в която се вижда ясно по какъв начин жена смъква съблазнително сутиена си.



49-годишната Софи Рауорт разказваше в този миг за триумфите на британския народен тим по крикет, само че множеството фенове споделят, че не са запомнили и една дума откакто са били шокирани от гледката в дъното на студиото до рамото на водещата.



Аудиторията на предаването е била към 3,8 млн. фенове, което дава визия за размерите на гафа. Впоследствие малкия екран бе засипана с рецензии в мрежата като доста от потребителите показват своето отвращение и се обръщат към шефовете на BBC да вземат ограничения това да не се случва повече в бъдеще.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР