Днес сутринта първата дама на Китай Пън Лиюен посети заедно

...
Днес сутринта първата дама на Китай Пън Лиюен посети заедно
Коментари Харесай

Първите дами на Китай и Унгария се разгледаха експозиция в кралския дворец в Буда

Днес сутринта първата дама на Китай Пън Лиюен посети дружно със брачната половинка на унгарския президент Сусана Наги, кралския замък в Буда.

Пън Лиюен прегледа изложбата на унгарския порцелан Hyland и обичайни бродерии. Тя съобщи, че порцеланът и бродерията са общи знаци на културите на Китай и Унгария, и чака създателите от двете страни да засилят културния продан.

Пън Лиюен уточни, че Унгария е красива страна и унгарският народ е гостолюбив. Двата народа поддържат обичайно другарство и то би трябвало да бъде предадено на бъдещите генерации.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8182Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед8553Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираКоментарен Поглед17749Д-р Румен Петков: Посещението на Си Дзинпин в Европа: Скритите посланияКоментарен Поглед7752Проф. Боян Дуранкев: Перспектива пред Европа: прозрение във философията на актуален Китай и взаимно обмисляне на общото ни бъдещеАлтернативен Поглед13105Нова епоха, нова вероятност за развиване /Дискусия по отношение на визитата на Си Дзинпин в Европа/Алтернативен Поглед93080Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед77299Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76363„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76123В к
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР