Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на свалянето на един

...
Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на свалянето на един
Коментари Харесай

Шестима номинирани за изгонване от Къщата на VIP Brother

Зрителите на Нова телевизия станаха очевидци на свалянето на един лорд, който се прогласи за крал на Къщата, от пиедестала. Обидните думи на Евгени Минчев по адрес на детето на Камелия Воче ядосаха съквартиранти и фенове. Единствената, която остана в неговия тим, Ива Екимова, също получи тежка присъда от почитателите на предаването. За изненада на всички Лордът не беше номиниран за изпъждане от своите съквартиранти. Тези, които ще се борят за зрителски избор след вътрешни номинации, са Зорница, Албена, Елена Кучкова, Йорданка и Кали. Евгени също се подреди в този лист, посредством номинацията, която получи с три гласа от Домсъвета.

В епизода тази вечер една задача ще изправи две млади дами пред най-големия им призрачен сън - мизерията. В задачата Трудово-кооперативно земеделско стопанство Политбюро ще изберат още трима съквартиранти, които дружно с тях ще се трансфорат в бригадири. Останалите съквартиранти ще бъдат разграничени на три скотски групи - свине, кокошки и крави. Бригадирите би трябвало да дефинират най-мързеливите четирима, които да се трансфорат в прасета; най-лицемерните четирима, които ще заживеят като кокошки, а за останалите остава групата на кравите.

Всички животни ще би трябвало да населяват плантация, да спят върху плява и да се хранят с попара, ядки или плодове съгласно животинската им група. Също по този начин животните ще са облечени с подобаващи облекла, които нямат право да събличат.

Това мигновено ще разгневи Елена Кучкова и Зорница Линдарева, които се отличават като най-суетни в Къщата. Още след петата минута на задачата двете дами ще предопределят нейния неуспех, а отборните играчи ще възроптаят. Това ще стане причина бригадирите да жертват един от тях, който ще се трансформира в прасе и ще се опита да скрепи отборния дух, а кой е по-добър за тази задача от един същински треньор?! 

Big Brother също няма да остане със скръстени ръце и ще предизвика животните по няколко метода, поднасяйки им обичани за тях неща, които обаче те нямат право да използват. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР