Зрителите на EastEnders са убедени в заговора за завръщането на

...
Зрителите на EastEnders са убедени в заговора за завръщането на
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders `разработват` заговора за завръщането на Джони Картър, докато Линда се бори след смъртта на Коледа

Зрителите на EastEnders са уверени в заговора за завръщането на Джони Картър на Албърт Скуеър след неотдавнашната коледна гибел.

В шокиращи подиуми на Коледа Киану Тейлър беше погубен от Линда Картър, когато се опита да удуши Шарън Уотс, откакто тя отхвърли да му разреши да види Алби. По-рано денем Шарън анулира сватбата, откакто научи, че Киану е взел участие в заговора за похищение на Алби.

В резултат на това Шарън разкри на Киану, че Алби не е негов наследник, преди Фил Мичъл чу истината - че той е биологичният татко на Алби. Това докара до огромна борба, когато Киану се насочи към Queen Vic и до момента в който удуши Шарън, Линда се намеси, с цел да я избави. Преди това Шестимата бяха нокаутирали Ниш Панесар, който се опита да нападна брачната половинка Суки, и те упрекнаха Киану за сериозната контузия на главата на Ниш, потвърждавайки, че той е избягал.

В епизода от вторник, Шестимата решили да погребат тялото, откакто го влачили през площада в платнище и го скрили в запуснатото след пожара...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР