Зрителите на британския канал ITV News West Country видяха полицай,

...
Зрителите на британския канал ITV News West Country видяха полицай,
Коментари Харесай

Да ограбиш банки - най-доброто име на полицай

Зрителите на английския канал ITV News West Country видяха служител на реда, който заслужава премия поради името си, написа Блиц. В ефир се появи служителят на реда Роб Бенкс и приказва по тематиката за бюджетните съкращения в полицията. Името на служителя на реда накара публиката да се смее, защото rob banks в превод от британски значи „ да ограбиш банки ”. Някои в мрежата се оказаха много иронични: „ Това е най-хубавото име на служител на реда за 2019 година ”. Други настояха, че това е най-хубавото име на полицейски чиновник изобщо в историята.

Потребителите на Twitter се майтапиха, че всеки на име Роб Банкс би трябвало автоматизирано да приключва полицейската академия. Една част от потребителите в мрежата пък допуснаха, че изборът на специалността на Бенкс се е определило от непрекъснатите запитвания за това какъв желае да стане: „ Какво ще правиш, когато завършиш учебно заведение? Ще ограбваш банки? ”

Шумотевицата към служителя на реда притегли вниманието на сътрудниците му от други страни и континенти. „ Никоя полицейска работа не може да се конкурира с това, тъй че даже няма да се опитваме - пишат представители на австралийската полиция в Куинсланд в Twitter. - Пожелаваме добър ден на Роб Бенкс! "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР