Зрелищната схватка на татуираните люлински батки с напомпани бицепси стана

...
Зрелищната схватка на татуираните люлински батки с напомпани бицепси стана
Коментари Харесай

Момиче разпалило уличната война между наркодилъри в „Люлин“

Зрелищната битка на татуираните люлински батки с напомпани бицепси стана обществено известна и откри централно място в новините след публикувани покъртителни видеокадри от очевидци.

 

Кървавата кавга стартира с юмручен пердах сред 32-годишния люлински наркобандит Любо Носа и междинния от братята Бериша – Михаил. Двамата се сбиват на улицата пред блок 204 в софийското панелно гето, като Любо Носа е победен от съперника си. Докато Носа е на земята, притиснат от здравия Михаил Бериша, в багра се включват и другите двама братя, които нанасят безпощадни юмруци и ритници.

 

Макар и целият оцапан с кръв, Любо Носа съумява да се изправи на краката си и да избяга от братята. Минути по-късно, 32-годишният Любомир Велков се връща на спонтанната улична сцена, само че този път зад кормилото на мощния си черен джип „ Мерцедес “, с който съзнателно блъска Александър Бериша. Очевидци на бруталния екшън свидетелстват, че преди Любо Носа да бъде свален принудително от возилото, той на няколко пъти пробва да прегази и другите двама братя Бериша – Анджело и Михаил, които обаче съумяват да избегнат джипа.

 

В резултат на мелето Александър Бериша остана без крайник, който бе ампутиран в „ Пирогов “. Животът на люлинския престъпник въпреки всичко беше избавен от лекарите, а десетки негови другари от локалния ъндърграунд му подариха кръв за преливане.

 

Седмица след бруталното меле в ж.к. „ Люлин “ локалният кримиавторитет Любомир Велков – Носа търка наровете на ареста, откакто беше задържан край „ бойната сцена “ пред блок 204. От публикувани любителски видеокадри се видя по какъв начин Любо Носа плаче като малко дете и се моли на един от задържалите го служители на реда да го пусне да си отиде у дома.

 

Любомир Велков е с повдигнати обвинявания за съзнателно причиняване на злополука и нанасяне на тежка телесна щета, само че до този миг Софийската прокуратура необичайно не е повдигнала обвинявания за безчинство против братята Бериша.  

 

Според полицейски източник Любо Носа и братята Бериша са членове на конкурентни наркогрупировки, пуснали трайно пипала в ж.к. „ Люлин “. Между кримиорганизациите обаче имало съглашение да не водят война " между тях, с цел да не притеглят ненужно полицейско внимание.

 

 „ Масовият пердах сред наркоразпространителите в „ Люлин “ е зародил поради момиче. Единият от братята Бериша излиза със Силвия – бившето гадже на Любо Носа. Преди да се стигне до мелето, е имало сериозна препирня по телефона сред Носа и досегашната му другарка “, твърди осведомен с повода за кървавата бандитска разпра.

Братята Михаил, Анджело и Александър Бериша, са добре познати на полицията от години, като и тримата са с обемисти престъпни досиета.

 

Навремето най-големият от братята е гравитирал към люлинския наркобос Христо Вартерян – Ицо Исуса, който изчезна безследно преди повече от 10 година Разправят, че здравеняците от фамилия Бериша са работили за братята самбисти Радослав и Николай Бикови – Византийците, които също се водят безследно изчезнали от 2013 година Само преди няколко месеца от прокуратурата оповестиха, че съгласно постъпили в Министерство на вътрешните работи данни братята Бикови са били премахнати по заповед на висаджийския необут Красимир като телата им са били изгорени в крематориума на Централните софийски гробища.

 

Твърди се, че през последните 2-3 години и тримата братя Бериша са част от наркоструктурата

на Росен Стъкларя и дават отговор за продажбата на кокаин, синтетични опиати и марихуана в „ Люлин “. Освен с дрога, братята Бериша се занимавали и с незаконно лихварство и силово събиране на пари от длъжници.

 

Техният съперник Любомир Велков – Носа също е трайно зает в разпространяването на

дрога в „ Люлин “, като се мълви, че измежду сътрудниците му в бизнеса е Веселин Ермалаев – Весо Телото.

 

„ За Любо Носа работят над 15 дилъри, той доставя съвсем целия „ Люлин “ с марихуана. Знае се, че има лична ферма за трева в региона на Сандански “. Думите на запознатия  се удостоверяват и от Десислава Бериша – майка на тримата. братя Михаил, Анджело и Александър Бериша.

 

Дни след жестокото меле тя отбрани синовете си и разгласи, че те са имали спор с Любо Носа още от деца.

„ Те са във омраза още от деца с този същия Любо. Особено с дребния ми наследник – то го би, то го гони… Този Любо е човек, който е със страшни финансови

благоприятни условия, изкарани от опиати, който се вживява като шериф “, споделя Десислава Бериша, без обаче да спомене с какво си вадят хляба личните й синове.

 

След жестокото меле, приключило с ампутиран крайник и арест на Любо Носа, в ж.к. „ Люлин “ чакат нови конфликти сред представители на двете престъпни групировки.

„ Крехкото помирение сред конкурентните наркодилъри към този момент е разрушено и може да се стигне до нови кървави конфликти. Братята Бериша желаят да се лее кръв, сходно предпочитание изпитва и Любо Носа, който може да влезе в пандиза за дълго време, в случай че бъде наказан... “, не крият терзанието си от ескалация на напрежението люлински ченгета.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР