Зрелищната катастрофа на пътя от Враца за Оряхово от вчера,

...
Зрелищната катастрофа на пътя от Враца за Оряхово от вчера,
Коментари Харесай

Виновникът за зрелищната катастрофа край Враца, бил с година стаж зад волана /снимки/

Зрелищната злополука на пътя от Враца за Оряхово от през вчерашния ден, за която първо BulNews.bg заяви, е породена от юноша с една година стаж зад кормилото. Информацията бе оповестена публично от регионалната дирекция на полицията във Враца.
Тежкият случай, който стана в региона на село Мраморен към 14.30 часа на Великден е по виновност на 22-годишният Х.В. Младежът управлявал „ Ауди “ А3 когато внезапно решил да направи рисково изпреварване. Той карал в посока Враца, когато почнал да изпреварва 4 коли. За зла орис момчето не съумяло да прибере возилото си в своето платно и се блъснал челно в идващо отсреща такси на врачанската компания „ Престиж “. Жълтата кола „ Шевролет “ била ръководена от В.Г. на 30 години от село Девене. В таксито имало и клиент П.Х. на 46 години, който от удара потърпевш леко. Пътникът бил превозен и прегледан в Центъра за незабавна здравна помощ във Враца, от където по-късно е освободен без заплаха за живота.
По данни на униформените вредите по колите са в размер на 2000 лв.. Шофьорите са тествани за алкохол, като пробите им са негативни. Припомняме, че поради тежката злополука полицията краткотрайно затвори пътя от Враца към Козлодуй и Оряхово, и в противоположната посока.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР