Зрелищен женски дуел изхвърли от Фермата“ черната нинджа“ Дарина, която

...
Зрелищен женски дуел изхвърли от Фермата“ черната нинджа“ Дарина, която
Коментари Харесай

Сивия кардинал изхвърли Черната нинджа от „Фермата“

Зрелищен женски двубой изхвърли от „ Фермата “ „ черната нинджа “ Дарина, която до момента беше непобедима на игрите за оцеляване. Този път обаче юристката, която скъса нервите на всички с безпределно разкатаване и мрънкане, беше отстранена и хвана пътя към родното Каблешково.

Дарина беше победена с 9:6 точки в дуела от Елена, която пък получи прозвището Сивия кардинал поради безкрайните си интриги и операции. Двете дуелистки имаха остарели сметки за почистване откакто преди 2 седмици юристката изхвърли от шоуто най-близката другарка на Елена. Италианката Франческа обаче попадна на двубой след присъединяване в съмнителните схеми на Елена да напредне в шоуто. Дресьорката беше безапелационна, че довечера ще излезе на арената за възмездие. След като разменяха победи в следващите борби, Елена се оказа по-бърза в петата игра, в която дуелистките търкаляха и целеха бъчви с кесии с пясък.

Юристката Дарина беше най-възрастната участничка в шоуто и безрезултатно се опита да влезе в ролята на майката на фермата . След голям брой кавги и пословично постепенно движение в работата обаче Дарина отпадна, вместо да се стане първата жена, печелила 3 дуела във формата. Тя влезе в шоуто, с цел да притегли вниманието към проблемите на трансджендър хората, каквато е нейната щерка Нели – в този момент наследник Алекс.

„ Аз изпълних своите задачи. Показах на какво са способни дамите на моята възраст. Поднесохте ми необикновено премеждие, тестване за моята устойчивост. Наистина преодолях доста вътрешни рецесии, което значи, че не съм толкоз слаба. Нямате визия какъв брой богата се усещам на страсти и себедоказване “, съобщи на финала на присъединяване си Дарина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР