Зодиите представляват обект на изучаване и анализ от древни времена.

...
Зодиите представляват обект на изучаване и анализ от древни времена.
Коментари Харесай

Късметлийски цветове на зодия Рак

Зодиите съставляват обект на проучване и разбор от антични времена. В същността си зодиакалните знаци дефинират мястото на слънцето и звездите сега на нашето раждане.

През годините обаче всеки зодиакален знак демонстрира сходни поведенчески и психографски признаци, с което се обособяват избрани характерности на личностите с избрана зодия. Така стартират да се пораждат вярвания за връзка сред зодиите и други събития, обществени функции, знаци, цифри или цветове.

Астрологичната религия в късметлийските цветове е най-вече алегорична и не се основава на съответни научни доказателства. Тези асоциации с цветовете се дължат на към този момент одобрен признаци и характерности на всяка зодия. Представителите на зодия Рак са чувствителни, нежни и прочувствени.

Какви са късметлийските цветове за зодия Рак?

Бялото успокоява зодия Рак

Белият цвят постоянно се асоциира с Раците, защото символизира непорочност, непорочност и домакински комфорт. Този цвят носи положителни страсти, успокоение и баланс на тези представители. Белият цвят играе и защитна роля, като отблъсква отрицателните страсти и тревожното въодушевление у Рака. Затова и наличието му е значимо за живота на всеки представител с тази зодия белият цвят е подобаващ за интериора на дома или за облеклата на Раците.

Оранжевият цвят носи шанс на Раците

 Оранжевият цвят носи шанс за зодия Рак

Един от най-подходящите цветове, носещи разцвет за Раците, е оранжевото. Този цвят притегля положителна сила и шанс в живота на тези представители. Оранжевото подтиква кариерния триумф и щастието в персонален проект.

Сребристият цвят е съвършен за зодия Рак

Сребристото е асоциирано с лунната светлина и прочувствената деликатност, която постоянно се смята за присъщ белег на Раците. Сребристият цвят носи задоволство и благополучие за тези представители. Той може да бъде употребен за акценти или декорации.

Сивият цвят носи шанс на Рака

Още един лунен цвят е сивият. Той се свързва с луната, което респективно води до същността на Раците. Сивият цвят носи шанс на тези представители, защото се свързва с тяхната духовна сила. Цветът способства за повишение продуктивността на Раците, като ги предизвиква да бъдат по-амбициозни и положителни към живота.

 Сивият цвят е значим за зодия Рак

Зелено и синьо са наложителни за зодията

В живота на Раците има потребност от повече цветове, прохлада и жизненост. Затова и зеленият и синият цвят се считат за късметлийски цветове, които да насърчат позитивизма на тези представители. Тези два цвята покачват силата на Раците и им оказват помощ да откриват по-лесно нови благоприятни условия.

Вече знаете кои цветове носят шанс на зодия Рак. Вижте още:

- Камъни за зодия Рак;

- Диета за зодия Рак;

- Къде да пътуват Раците;

- Съдбата на зодия Рак.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР